Magazin > Odnosi in prosti čas
64 ogledov

S temi dejanji spravljate stevardese ob živce

stevardesa Profimedias
Stevardese so spregovorile. Preberite, katere navade potnikov jih najbolj motijo.

Čeprav so stevardese vedno prijazne in nasmejane, to še ne pomeni, da jih nič ne zmoti. Na spletni strani, ki povezuje vse stevardese sveta (kot nekakšen sindikat vseh stevardes) so objavili seznam stvari, ki gredo stevardesam pri potnikih najbolj na živce.

Prva stvar na seznamu je, da se potniki nikakor ne morejo odločiti, kaj bi pili. "Pa saj imate cenik pred nosom kar nekaj časa, preden pridem do vas," je povedala ena od zaposlenih. Ne razumejo, zakaj potniki smeti puščajo v različnih žepih na sedežih ali zataknjene med sedeže: "Na deset minut se ena od nas sprehodi z vrečko za smeti!"

Ena od stevardes je poudarila, da vedno več mladih naroča hrano ali pijačo, med tem ko poslušajo glasbo in se zaradi slušal derejo čez celo letalo. "Dereš se mi v obraz. Ne bi dal ven slušalk?"

Veliko zaposlenih se je strinjalo, da veliko potnikov nima osnov komunikacije in jo preprosto potegnejo za obleko ali celo potrepljajo po riti ali ramenih, ko jo potrebujejo. "Saj bi lahko samo reki 'oprostite', je to res tako težko?"

Za zaključek pa se strinjajo, da je preveč ljudi, ki se v trenutku, ko se začne letalo spuščati, odločijo, da jih tišči na stranišče. "Pa saj ste imeli več ur, da bi opravili potrebo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.