Magazin > Odnosi in prosti čas
394 ogledov

Seks na plaži za popestritev poletja

seks na plaži Profimedias
Osnova seksa na plaži je privolitev obeh partnerjev, želja po novi avanturi in seveda plaža, kjer ni veliko ljudi.

Med seksom s partnerjem skoraj zaspite, ker točno veste, kaj sledi? Poletje je pravi letni čas za popestritev vajine veze. Odpravita se na neobljudeno plažo in se tam prepustita strastem. Ne pozabite na odejo, brisačo ali celo spalno vrečo …

Kamnita boljša od peščene

Velika večina ljudi si romantičen seks predstavlja na čudoviti peščeni plaži. Vendar, pred izbiro plaže bolje premislite, ali si resnično želite mivko imeti v vseh mogočih predelih telesa . izberite plažo, ki ima majhne kamenčke in ne pozabite na podlago, na kateri vam ne bo neudobno. Poleg tega pa so kamnite plaže bolj primerne, saj niso ravne in si lahko izbereta majhen zalivček, namenjen samo vama.

V plitvi vodi

Če sta našla osamljeno plažo, za katero se vama zdi, da bo ostala še nekaj časa prazna, poskusita seks v plitvi vodi, kjer vaju bodo majhni valovi sproti ohlajali. Ne pozabita, da kondomi v slani vodi niso najbolj učinkoviti, saj jim slana voda škoduje, zato si priskrbita alternativno kontracepcijo. Tisti, ki so v boljši telesni formi, pa lahko poskusijo tudi seks v globoki vodi, a vseeno is pomagajta s kakšnim rekvizito – z blazino ali malo večjim obročem.

Komentarjev 1
  • romy 17:53 14.julij 2015.

    To na kar napeljujete je kaznivo!!!!!!