Magazin > Odnosi in prosti čas
454 ogledov

Šest znakov, da vaš partner ni vreden vaše ljubezni

jeza med seksom Profimedias
Je bolje, da se razideta? Včasih se v zvezi ne splača vztrajati ...

Terapevt za pare Eric Hegmann je sestavil seznam situacij, ki naj bi razkrivale, ali se lahko zanesete na svojega partnerja.

1. Kadar ga potrebujete, vam ni na voljo
Potrebujete prevoz, a nima časa? Razlagate mu svoje težave, on pa tiho zre v televizor? Če vam še pri malenkostih ne more priskočiti na pomoč, ker ne ustreza njegovemu urniku, kako se boste lahko nanj zanesli v resnih situacijah? Pripravljenost partnerju pomagati mora biti prisotna v vsaki zvezi.

2. Ne postavi se na vašo stran
Ne upošteva vaših argumentov? Vas nikoli ne pohvali? Hvala in priznanje kažeta na to, da ste mu pomembni in da meni, da ste nekaj posebnega. Da vas ne ceni, lahko prepoznate, če ste – še zlasti v družbi drugih – za konflikte vedno krivi vi.

3. Obdarovanje se mu zdi neumno
Vas nikoli ne preseneti z malenkostmi? Pozabi celo na valentinovo, za rojstni dan pa vam je kupil prvo stvar, ki jo je v trgovini zagledal? Darila so pomembna, saj kažejo, da smo pripravljeni dati več, kot prejemamo.

4. Njegovi načrti so pomembnejši
Ste načrtovali romantični konec tedna, on pa vam je dal košarico, ker gre raje s prijatelji na pivo? Težava ni v tem, da je nekaj odpovedal, ampak mišljenje, da so njegove želje nad vašimi.

5. Primerja vas z drugimi
Ne primerja vas le z bivšo, ampak celo z natakarico z "lepim nasmehom“ in pevko v "seksi hlačah“ … Imate ob njem ves čas občutek, da zanj niste dovolj dobri? Če vas ljubi, vas bo sprejel takšno, kot ste.

6. Ne more se odločiti
Skupaj sta že več let, a se z vami ne želi poročiti? Ga misel, da bi vas odpeljal pred oltar, duši? Statistično gledano se večina moških poroči okoli 35. leta. Poiščite si takšnega, ki bo z vami delil vaše sanje.

Komentarjev 1
  • h3o 23:30 26.julij 2015.

    Kaj je to ljubezen? To je tisti občutek, ko moški zaslišimo zvok odpirajoče piksne piva!