Magazin > Odnosi in prosti čas
1405 ogledov

Si vas želi bivši partner nazaj?

ljubezen, ljubosumje, bivši, bivša Profimedias
Sedem znakov, ki razkrivajo, da si želi vaš bivši partner obnoviti zvezo.

Ste že kdaj pomislile, da bi obnovile zvezo z bivšim partnerjem? Verjetno … Včasih je kriva le osamljena noč, včasih kozarec alkohola, včasih pa so čustva še vedno močna in iskrena. Kako pa čuti bivši? Ne sklepajte po svojem obnašanju, saj se signali, ki jih pošiljajo moški, od ženskih močno razlikujejo.

1. Ne javi se.
Sliši se nenavadno, kajne? Včasih to sicer pomeni, da vas je prebolel, včasih pa ravno nasprotno. Moški, kadar zelo trpijo, namreč radi prekinejo vse stike. Tako se pač spopadajo z izgubo. Če se sam od sebe ne javi, ampak takoj odgovori na vaša sporočila, bi to lahko pomenilo, da si želi nove priložnosti.

2. Njegovi prijatelji iščejo z vami stik.
Vas njegovi prijatelji še vedno vabijo na zabave in se do vas obnašajo, kot da se ni nič zgodilo? Moška prijateljstva so trdna. Vaš bivši se je prijateljem morda tako zasmilil, da mu želijo pomagati in vas ponovno navdušiti zanj.

3. Pokliče vas sredi noči.
Obstajata dve možnosti: ali je osamljen in vas pogreša ali pa pijan in vas pogreša. Ponoči delamo stvari, ki jih podnevi zagotovo ne bi.

4. Zlomil se je.
Vi ste morda mnenja, da uživa v samskem stanu. Hodi na zabave in se divje spogleduje z drugimi ženskami … Če je sprememba njegovega življenjskega sloga preveč drastična, je to lahko znak, da želi ubežati realnosti. Moški se z ljubezenskimi težavami namreč spopadajo drugače kot ženske.

5. O vas sprašuje vaše prijateljice.

Se vašim prijateljem na ulici ne izogiba, ampak se z njimi z veseljem zaplete v pogovor, med katerim jih previdno vpraša po vašem počutju?

6. Gleda vas tako kot nekoč.

Pogledi ne lažejo …

7. "Naključna" srečanja.

Včasih ga niste mogle prepričati v obisk vaše najljubše slaščičarne, sedaj pa ste ga tam že nekajkrat videle? To je znak, da spoštuje vaše želje in interese.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.