Magazin > Odnosi in prosti čas
362 ogledov

Spoprijateljite se z njenim klitorisom

Stimuliranje ščegetavka je lahko prijetno tudi, če ob tem ne doživite orgazma. Z Žurnal24 main
Saj veste, kaj pravijo. Če je žena srečna, je srečen tudi mož. Zato je najpomembnejša črka v abecedi spolnosti črka K kot klitoris – krmilo ženskega telesa.

Ženske, ki jih moški ne puščajo pred vrati orgazma, ampak jih osrečujejo z redno dozo vrhuncev, veljajo za srečnejše, prijaznejše, bolj ljubeče, samozavestnejše, uspešnejše in tudi boljše ljubimke. Zato mnogi (pravilno) sklepajo, da ženski orgazem pozitivno vpliva tudi na moške, ki se lahko, če je njihova partnerka potešena, pohvalijo s prekrasnim spolnim življenjem.

Zapišite si za uho – ko boste postali najboljši prijatelj njenega klitorisa, boste v postelji moledovali za odmor.

Kaj morate o tem živčnem vozliču vedeti?

1. Kje je magični gumbek?
Čeprav upamo, da ne potrebujete zemljevida, bomo na hitro opisali pot do gumbka, ki je ključen za ženski orgazem. Klitoris imenujemo izdolbino, ki se nahaja pod stičiščem notranjih ustnic. Govorimo o sramnih ustnicah, da ne bo pomote. Ko ga boste zagledali, se mu približajte s spoštovanjem. Ne zaženite se vanj kot otrok na igrala.

2. Naučite se pravilnega rokovanja z njenim in sedaj tudi vašim najboljšim prijateljem. Klitoris je izjemno občutljiv - tako kot glavica vašega penisa. Moški že ob sami misli na žensko, ki bi se njihovega korenjaka lotila z zobmi, prebledijo in nič drugače ni pri klitorisu.

Vedno imejte v mislih, da je manj več. Klitoris namreč ni enak gumbu na daljinskem upravljalniku, po katerem lahko tolčete brez občutka. Pred neposrednim stikom z magično izdolbino vam polagamo med rjuhe, da božanje klitorisa povadite. To storite tako, da podrgnete palec ob kazalec. Drgnjenje naj bo tako nežno, počasno in kratko, da boste začutili le grebene prstnega odtisa palca in kazalca.

Oralna stimulacija: Klitoris varuje kožna guba. Premočna stimulacija je lahko tudi neprijetna ali boleča, kar pa ne pomeni, da je „frontalni napad“ na klitoris prepovedan. Najprej se posvetite predigri. Ko bo vaš objekt poželenja začel stokati od ugodja, zdrsnite med njena bedra in začnite z jezikom dražiti pokrit klitoris, dokler se ta ne poveča. Nato delno odmaknite kožno gubo, ki ga ščiti, in se z jezikom nežno in hitro popeljite čez gumbek, ki odpira rajska vrata. Stimulacijo ponovite večkrat, a spreminjajte smer draženja. Ko bo tik pred orgazmom, odmaknite celo kožno gubo in povečajte pritisk jezika na klitoris, dokler je ne popeljete do vrhunca. Še en namig: ne pihajte v klitoris!

Polna usta: Za megalomanski orgazem svetujemo, da klitoris z mokrimi in počasnimi gibi stimulirate od spodaj navzgor. Ko vam bo uspelo najti pravo hitrost, ji boste poklonili izjemne občutke. Skrivnost je v tem, da žensko, četudi bo prosila za hitrejše in močnejše božanje, vseskozi razvajate le z nežnimi in počasnimi dotiki. Namig: med vsakim zamahom jezika se za nekaj trenutkov ustavite. Ko se bo začela približevati orgazmu, spremenite tehniko in jezik ves čas enakomerno pomikajte po klitorisu gor in dol. Ne ustavljajte se in ne odmikajte jezika od klitorisa!

Nežna masaša: Oralni seks je lahko vrhunski, a tudi ročna stimulacija ima svoje prednosti. Ko bosta naslednjič v postelji, spravite partnerko na kolena in se postavite za njo. Potisnite njen hrbet ob svoje prsi in začnite s prsti krožno dražiti klitoris. Ne odmikajte varovalne kožice. Bodite nežni – klitorisa ne stiskajte, če tega od vas ne bi zahtevala partnerka. Spreminjajte smer draženja. Namig: ne oslinite prstov. Uporabite lubrikant ali njene sokove, saj so bolj obstojni od sline.

Hitri prsti: Ta tehnika od moškega zahteva malo več ročnih spretnosti. Ženska naj leži na hrbtu, vi pa se uležite poleg nje. Začnite masirati njene genitalije (kot je opisano v zgoraj). Ko se bosta iz njenega mednožja pocedila “med in mleko”, v vagino potisnite dva prsta. Počasi. Ko bo pripravljena, s palcem začnite masirati klitoris. Hkratno masiranje vagine in klitorisa jo bo pripeljalo do orgazma, o katerem bo pripovedovala svojim vnukom … No, morda ne vnukom, prijateljice pa bo zagotovo obvestila.

3. Moški si radi domišljajo, da se stopnja ženske vzburjenosti dviga enakomerno kot vlečnica na smučišču.
Narobe, Alberto Tomba! Pot do velikega finala je polna pasti in zelo vijugasta. V bistvu lahko vaš trud odpihne že rahel piš vetra, že majhna sprememba moči ali hitrosti dotika. Naloga dobrega ljubimca je, da spremembe vzburjenosti zazna in se nanje pravilno odzove. Če ste mnenja, da je bila moškim ta zmožnost položena v zibko, se motite. Nekateri bodo klitoris mrcvarili, dokler ženska ne bo začela kričati od neugodja ali zaigrala orgazma … To je grenka resnica in prav je, da vam jo razkrijemo. Obstajajo pa tudi moški, ki spremembe zaznajo, a se nanje narobe odzovejo. Zgrabi jih panika, zato poskušajo stanje na silo izboljšati. Seks nenadoma postane težko fizično delo, luknje v ženski vzburjenosti pa primerljive z luknjami v našem bančnem sistemu. Pomembno je, da ohranite trezno glavo in strumen jeziček ali prst. Naj se vam nikamor ne mudi, tudi ko opazite, da se telo vaše ljubimke ne zvija več od ugodja. Nadaljujte nežno in poslušajte njena navodila. .

4. Ko bo vaš dotik postal bolj prefinjen, boste spoznali, da je klitoris zelo raznovrstna stvarca.
Že majhna sprememba v moči pritiska na klitoris povzroči popolnoma drugačne občutke. Če se boste z jezikom/prstom sprehodili po notranji strani kapice, ki nastane pri stičišču sramnih ustnic, boste čisto zadaj odkrili zelo občutljiv predel klitorisa. Previdno. Dotik lahko sproži val ugodja ali neugodja. Po pameti in z občutkom. Vaja dela mojstra!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.