Magazin > Odnosi in prosti čas
1633 ogledov

Ste našli denar na cesti? To vam sporoča vesolje

denar evro bankovci kovanci Profimedia
Ne pozabite na globlji pomen, ki ga najden kovanec lahko ima.

Če ste že na cesti našli kovance denarja in jih z nasmehom pobrali, imajo ti, glede na številke, ki jih nosijo, lahko globlji pomen. 

Kovanec s številko 1:

Številka 1 je povezana z novim začetkom. Je pokazatelj novih idej, uspeha in napredka. Vesolje vam na ta način sporoča, da ostanete pozitivni. Številka 1 hkrati tudi pomeni povezavo s svojimi bližnjimi.

Kovanec s številko 2:

Oseba, ki najde kovanec s številko 2, se mora naučiti prilagajati, služiti in upoštevati druge ljudi, s katerimi je povezana na različne načine. Zato se mora naučiti pomena odnosov z drugimi in sprejeti idejo o sodelovanju.

Drugi pomeni: Dvojnost, distribucija, polarnost, izbira, nosečnost, sodelovanje, služenje, harmonija, podpora, čakanje, diplomacija, potrpežljivost, jasnovidnost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo.

Kovanec s številko 5:

Pove vam, da je čas za rast in soočanje s spremembami. To daje osebi zagon, da doseže vse, kar možnosti dopuščajo. Kljub temu pa ne smete zapraviti svojih številnih talentov ali zlorabljati priložnosti, ki se vam ponujajo ter se posvečati samo zadovoljevanju telesnih užitkov.

Drugi pomeni: Avantura, sprememba, svoboda, raziskovanje, raznolikost, čutnost, nenavezanost, radovednost, izkušnja, periodičnost, iskalec znanja, učitelj znanja, popotnik, domišljija, nedolžnost, igrivost.

Kovanec s številko 10:

Število 10 je prebujajoče število, ki pomeni, da morate zaupati svojim instinktom in nadaljevati s svojo odločitvijo. Pomeni tudi, da imate podporo vesolja in da se bodo stvari odvijale tako, kot želite. Če ostanete osredotočeni na svoj cilj, boste dosegli uspeh, poroča 24 sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.