Magazin > Odnosi in prosti čas
6455 ogledov

Ste rojeni poleti ali pozimi, pomladi ali jeseni?

Pomlad
Ni vseeno, v katerem letnem času ste rojeni.

Pomladni otroci

Rojeni pomladi z lahkoto sklepajo prijateljstva, ljudje, ki se znajdejo v težavah, se pogosto k njim obračajo po nasvet. Znajo poslušati, drugi jih imajo za dobre duše, ki rade pomagajo bližnjim. So skromni in imajo veliko željo spremeniti svet na bolje.

Največji njihov adut je veliko srce. Pomladni otroci pogosto izkazujejo velik optimizem, ne potrebujejo veliko časa, da se navdušijo nad neko idejo. Niso preveč podvrženi depresiji, pogosto so nadarjeni za umetniško ustvarjanje. 

Poletni otroci

Rojeni poleti so nadarjeni za reševanje problemov, kar počnejo z lahkoto. So neodvisni, izjemno domiselni in cenijo trenutke, ko se lahko sprostijo. So pozitivno naravnani, zato se drugi radi družijo z njimi. Resnica je za njih zelo pomembna, zato se izogibajo lažem. 

Poletje | Avtor: Profimedia Profimedia

Njihov največji adut je velika iznajdljivost. Zaradi njihovega temperamenta so nagnjeni k pogostim spremembam razpoloženja, pripisujejo jim tudi, da se zelo hitro zaljubijo.

Jesenski otroci

Pred vsako odločitvijo pretehtajo vse možnosti, analizirajo in dobro načrtujejo. So previdni in zlahka ločijo laž od resnice. Imajo radi poglobljene pogovore in nimajo težav, da bi povedali vse - tako dobre, kot slabe novice. Zelo so odprti, izkušeni in z lahkoto dajejo dobre nasvete. 

Jesen | Avtor: Profimedia Profimedia

Njihov največji adut je ostrina duha. Kljub pogostemu dežju in zaspani naravi ljudje rojeni jeseni niso nagnjeni k depresiji.

Zimski otroci

Ko jih nekdo vpraša za nasvet, težko rečejo "ne". Če nekoga vzljubijo, ga imajo radi vse življenje in se mu predajo v celoti. Mnogi o njih menijo, da so dobri prijatelji in cenijo njihov značaj. So odlični gostitelji, ljudje radi prihajajo k njim na obisk.

Rojeni pozimi so emocionalno najbolj stabilni in odporni na čustveni stres. So velikodušni.

Zima | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Verostenna
    Verostenna 01:30 08.april 2019.

    Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com