Magazin > Odnosi in prosti čas
131 ogledov

Ste za seks pavzo?

seks, tuš Profimedias
Ste že slišali za seks pavzo? Ne gre za počitek med seksom, pač pa začinjen odmorček, med katerim si namesto službene malice privoščite seks na eks!

Deževne dni, ki se vlečejo kot ponedeljek, lahko preženete z začinjenim odmorom med službo, a pazite, da vas ne ujamejo!

Ogrevanje. Svojo boljšo polovico ogrejte že večer prej in se prepričajte, da si med službeno malico lahko vzame čas.

Vroči namig. V žep ali torbico ji/mu podtaknite seksi kos spodnjega perila, kondome z okusom ali najljubšo seks igračko in dodajte žgečkljivo sporočilce.

Iskanje primernega kotička. Verjetno si ne želite, da vas med vročo "malico“ zaloti sodelavec ali celo šef, zato dobro premislite, kam se lahko skrijeta. Morda imate v službi temno garažno hišo, v kateri lahko na hitro potešita svojo strast; odmaknjeno stranišče ... Če ne, ga poiščite v bližnji restavraciji ali pa se dobita doma, če je to časovno izvedljivo.

Mislite na oblačila. Ker gre za kratek, a sladek odmor, dobro razmislite, kako ga boste maksimalno izkoristili. K temu seveda spadajo oblačila, ki jih je možno na hitro odpeti ali le na pol sleči. Med predpriprave pa obvezno sodi tudi nakup vlažilnih robčkov, ki vam bodo še kako prav prišli po vroči akciji.

Pazita na čas. Naj bo kratko in sladko, da vaju le zanese. Vroča "malica“ naj bo uventura v še bolj vroče deževno popoldne in večer. Odslej boste komaj čakali na slabo vreme.

Komentarjev 2
  • asmas 17:55 01.marec 2016.

    saj ji ni treba povedat

  • c1305166 10:03 01.marec 2016.

    Hm, ne vem, kaj bo moja na to rekla, glede na to, da imava različni službi :)