Magazin > Odnosi in prosti čas
1146 ogledov

Številke razkrivajo: S kom se najbolje ujemate?

Ljubezen Profimedias
Če boste vprašali numerologe, vam bodo povedali, da številke zelo veliko razkrivajo o vašem življenju in občutenju.

Izračunajte svoje število življenjske poti in preverite, s kom se najbolje ujemate. Število življenjske poti izračunate tako, da seštejete vse številke v svojem datumu rojstva, in sicer vse dokler ne pridete do ene številke.

Primer: 2. 9. 1990
2+9+1+9+9+0= 30
3+0=3

Število življenjske poti 1
Enice so uporniki, mnogokrat tudi zelo trmasti. So rojene vodje, ambiciozni in ustvarjalni. Njihova samozavest je ogromna, zato so tudi zelo dobri ljubimci. V zvezi znajo biti posesivni. Spogledovanje je v njihovi krvi, saj jih je narava obdarila z neverjetnim šarmom. Najbolje se ujemajo z 2, 4 in 7, izogibajo pa naj se trojkam. Odnos z njimi je preveč buren.

Število življenjske poti 2
Rojeni diplomati, saj ljubijo mir. So zelo romantični, strpni, domiselni in sočutni. Zveza z enko bo lepa, zelo dobro pa se razumejo tudi s sedmico. Najslabše pa se ujemajo z osebami, katerih število življenjske poti je 8 ali 9.

Število življenjske poti 3
Odlikujeta jih večni optimizem in velikodušnost. Zanima jih duhovnost, so zelo gostoljubni in tudi prijazni ljudje. Hitro se zaljubijo in ves čas so na preži za idealnim partnerjem. Zanje so idealne 6, 8 in 9, prste stran od 4 in 5.

Število življenjske poti 4
Ljubijo svojo svobodo, znajo biti domišljavi, a tudi zelo izvirni. Ker so zanimivi, se hitro vklopijo v družbo. Imajo odličen smisel za humor, razumejo šalo, v postelji pa so nepredvidljivi. Če imajo srečo, se bodo zaljubili v 1 ali 7. najslabše pa se razumejo s 4 in 8.

Število življenjske poti 5
Gre za zelo komunikativne, iznajdljive in spretne ljudi. Odlikuje jih tudi izjemna ustvarjalnost, poleg tega pa so tudi zelo šarmantni in zabavni. So zelo družabni, zato ljubijo zabave. V ljubezenskem odnosu pa so mnogokrat preveč racionalni. Ujemajo se s 6 in 7, ne ujemajo pa se s 3 in 8.

Število življenjske poti 6
Zelo umirjeni in vodljivi. Ljubezen je v njihovem življenju na prvem mestu. Trojke jim prinašajo želeno gotovost. Z njimi tudi najbolje komunicirajo. Tudi s 5 se dobro razumejo, bolj burno pa bo s 6, 4 in 8.

Število življenjske poti 7
Gre za zelo intuitivne osebe, ki jih zanima duhovnost. So preudarni, strpni in popustljivi. So nežni ljubimci, zelo romantični in čustveni. Srečo v ljubezni bodo imeli, če najdejo osebo, katere število življenjske poti je 1 ali 2. Najslabše se razumejo z 9.

Število življenjske poti 8
So praktične osebe, ki z obema nogama trdno stojijo na tleh. Nimajo nerealnih ciljev, so zelo previdni in sistematični. So strpni, v ljubezni pa iščejo sigurnost. Najbolj jim ustrezajo 3 in 9. Slabo pa se razumejo s 4, 5 in 8.

Število življenjske poti 9
So strastni in energični, a tudi trmasti. Gre za iskrene ljudi, ki imajo tudi močan libido. Ko so zaljubljeni, so slepi. Ujemajo se s 3 in 5, z 2 in 4 pa ne bodo imeli stabilnega odnosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.