Magazin > Odnosi in prosti čas
3830 ogledov

Strahovi, ki jih morate čim prej premagati

sreča
V življenju boste zelo veliko zamudili, če teh strahov ne boste premagali.

1. Strah pred koncem zveze, v kateri niste srečni
Vztrajate v zvezi, za katero veste, da je obsojena na propad? Čeprav vas je strah, čim prej naredite prvi korak. Le tako boste sebi in partnerju dali možnost, da najdeta srečo drugje. 

2. Strah pred selitvijo ali menjavo službe
Spremembe marsikomu poženejo strah v kosti, saj ponavadi niso enostavne. Kljub temu je pomembno, da tvegate in poskusite spremenite življenje, če niste zadovoljni. Sreča je na strani pogumnih! 

3. Strah pred novim službenim izzivom
So vas povišali ali vam zaupali pomemben projekt, vi pa oklevate, ker se bojite, da bi pogoreli? Utišajte glas v svoji glavi, ki pravi, da izziva niste sposobni izpeljati. Vaš šef je že vedel, zakaj je ravno vam zaupal nalogo.

4. Strah pred počitnicami brez družbe
Če še nikoli niste odpotovali sami, veliko zamujate! Brez skrbi, znašli se boste in med potjo spoznali veliko zanimivih oseb. 

5. Strah pred izražanjem mnenja
Ne bojte se zastopati svojega mnenja, četudi niste popolnoma prepričani, da imate prav. Naj vas ne bo strah debat in argumentiranja. Diskusije bodo okrepile vašo samozavest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.