Magazin > Odnosi in prosti čas
26037 ogledov

Streljanje v Teksasu: Delal noč in dan, da je za vsakega otroka ustvaril unikatno krsto

krste, uvalde
1/4
Reševalni pas/Twitter
19 unikatnih krst za 19 žrtev streljanja v Teksasu.

Konec maja je 18-letni Američan vstopil v šolo in ubil dve učiteljici in 17 osnovnošolskih otrok. Mesto Uvalde v Teksasu si od te tragediji ne bo nikoli opomoglo, se je pa skupnost zaradi nje še bolj povezala. 

Kako zelo, priča zgodba Treya Ganema, lastnika podjetja SoulShine Industries, ki se ukvarja z izdelavo personaliziranih krst. Ganem je delal noč in dan, da so bile krste za žrtve streljanja pravočasno narejene. Obiskal je vsako družino in se pozanimal, kaj je bilo umrlemu všeč, da bi bila krsta čim bolj posebna. Zanje ni računal nič. To ne bi bilo mogoče, če Ganem ne bi našel primernih partnerjev. SoulShine Industries se je namreč takoj povezalo z izdelovalcem krst iz zvezne države Georgia, ki je krste doniral, in avtoprevozniškim podjetjem, ki jih je brezplačno pripeljalo v Teksas. 

"Ko mi pripovedujejo, da je njihov otrok oboževal košarko ali bejzbol ali TikTok, njihovi obrazi zažarijo, saj se spomnijo na lepe trenutke. To vključimo v naše delo," je razložil Ganem in dodal: "V ta čas prinašamo luč. Z njimi jokamo. Objamemo se in na koncu skupaj ustvarimo prelepo stvar in zadnjo posteljo za njihove najbližje."

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:25 07.junij 2022.

    ja res si želim da bo moj otrok imel personalizirano krsto z najljubšim twitom. naj za vsak primer naredi še eno, za svojga, mogoče jo bo jutri rabil, ko bo spet kakšen doc holiday jemal zakon v svoje roke, z ...prikaži večz coltom. eni se rodijo z srebrno žlico v roki, lačni franc je prepeval, da se slovenci z elan smučko, amerikanci pa z coltom. hvala bogu da niso mal na albance pevcani, da bi krvno maščevanje imel. oh kako bi amrekia bila pravljična dežela za ...rakune in veverice.