Magazin > Odnosi in prosti čas
383 ogledov

Striptizerji poskrbeli za moške in ženske

sloerotika
1/17
Klemen Brumec
Včeraj se je v Celju končal tridnevni erotični sejem. Zadnji dan je potešil predvsem erotične fantazije žensk, a tudi moški so ostali odprtih ust ...

V treh sejemskih večerih 7. sLOVErotike se je odvilo 45 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za dorasle. Za popestritev dogajanja so poskrbele plesalke Plesnega studia Mademoiselle, ki so navdušile s skrivnostmi umetnosti plesa ob drogu. 

Organizatorji letos niso podelili nagrade Zlati "K“ zaradi odsotnosti novih dosežkov slovenske industrije za odrasle. K glasovanju so zato povabili obiskovalce sejma in jih prosili, naj izberejo najboljši nastop. Najbolj jih je navdušila mlada, vroča in zabavna Coco De Mal, ki se je predstavila z nastopom Coco v čudežni deželi. Po številu zbranih glasov se je na drugo mesto udeležila irska artistična plesna skupina slačifantov The Hunks of Desire, ki je navdušila predvsem predstavnice nežnejšega spola. 

V treh dneh je erotični sejem v Celju obiskalo okoli 10.000 obiskovalcev, so sporočili organizatorji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.