Magazin > Odnosi in prosti čas
46 ogledov

Stvari, ki jih moški med seksom sovražijo

jeza med seksom Profimedias
Nekatere stvari so rezervirane samo za filme za odrasle in v resničnem življenju nikakor ne delujejo. Moškim pač ne paše čisto vse, kar mu delate.

Zobje med oralnim seksom
Oralni seks je lahko zelo strasten za oba partnerja, a se strast lahko hitro spremeni v bolečino, če je ženska preveč zavzeta in ob svojem "delu“ uporabi tudi zobe. Meja med užitkom in bolečino je pri moškem spolnem udu zelo tanka, tako da ženske, raje dobro opletajte z jezikom, kot da se poslužujete zob.

Presenečenja "tam zadaj“
Ko se partnerja poznata zelo dobro, je komunikacija o seksu zelo lahka in prav nič zapletena, a vseeno je kdo kdaj že izkusil neprijetno presenečenje. Nenadne novosti, sploh tiste, ki vključujejo analno odprtino, pa so lahko zelo neprijetne. Igre z anusom so lahko zanimive in provokativne, a večina moških meni, da so nepotrebne.

Grobi prijemi intimnega dela
Med seksom vladajo močni občutki in velikokrat se ne zavedamo, kako močno partnerja zgrabimo. Zato dekleta, previdno pri igri z njegovimi drugimi možgani, penis ni vajen močnih prijemov in užitek se lahko kmalu sprevrže v hudo bolečino.

Igre z bradavičkami
Za ženske so bradavičke občutljiva erogena cona, a seveda obstajajo tudi ženske, ki jim igra z bradavičkami ni všeč. Pri moških so te veliko manj občutljive. Grizenje in stiskanje moških bradavic ga ne bo obnorelo, predvsem ga bo bolelo, poleg tega pa ne bo siguren, kaj se dogaja in kako naj vas ustavi.

Jezik globoko v ušesu
Seksi vzdihi in poljubi ušes in njihove okolice so lahko zelo strastni, a vseeno pazite, kako globoko mu boste jezik potisnili v uho. Nikomur ni všeč, da mora ob tem, da je ves slinast, še poslušati, kako se jezik nevarno približuje sluhovodu.

Komentarjev 1
  • Darja Za 17:34 15.julij 2015.

    Zanimivo, da večina moških od žensk pričakuje, da jim je vse to všeč, od anale do matranja bradavičk, bog ne daj, da pa se njihovih kdo loti....