Magazin > Odnosi in prosti čas
23 ogledov

Stvari, ki moške pri njihovih partnericah spravljajo ob pamet

par Shutterstock
Moški ljubijo ženske, obstajajo pa stvari, ki jih pri njih tudi noro mečejo iz tirnic vsakdana …

 1. Vam krade hrano iz krožnika

Čeprav to morda zveni kot minorna in banalna zadeva, ženske lahko svoje partnerje spravljajo ob pamet tudi takrat, ko jim iz krožnika 'ukradejo' hrano. Ko gresta na romantično večerjo in natakar vpraša še glede naročila sladice ... Ona reče, da je tako sita, da ne spravi vase niti koščka več. On z navdušenjem naroči tisto čokoladno torto, ki jo je v vitrini gledal že vse od prihoda v restavracijo. Ko tortica v kombinaciji z dvema žličkama prispe na mizo, ni več vprašanje, ali si jo bo privoščila tudi ona. In tako ste lahko srečni, če vam na koncu ostane le nekaj sladkih grižljajev.

2. Kronično zamuja

Je kronična zamudnica. Nekateri moški so se tako spomnili posebne strategije in svojim partnericam raje rekli, da se kino začne ob 20. uri, čeprav je bila tovrstna predstava po sporedu predvidena šele eno uro kasneje.

3. Uporablja seks kot orožje

Seks kot orožje. To obvlada kar nekaj žensk, katere tovrstno taktiko ponavadi začnejo uporabljati v dolgotrajnejših razmerjih, in sicer v prvi vrsti takrat, ko želijo od partnerja nekaj dobiti. Če to ni realizirano, so lahko kaj hitro 'preveč utrujene' za deljenje intimnih trenutkov …

4. Po telefonu kar ne preneha govoriti

Moteči dejavnik v razmerju je lahko tudi predolgo razpravljanje po telefonu o nepomembnih stvareh. Kontakt v živo, ko si zreš iz oči v oči, je veliko pomembnejši kot stalna uporaba telefona za raznovrstne namene, pa naj bo to dolgovezen pogovor ali neprestano preverjanje Facebook, Twitter ali Instagram profila.

5. Ne zna sprejeti komplimenta

Ne zna sprejeti nikakršne pohvale. To zna biti kar neudobna situacija, ko jo boste po lepi in iskreni pohvali v resničnost slednje morali še posebej prepričevati.

6. Pričakuje, da ji boste brali misli

Ima previsoka pričakovanja glede tega, kako natančno bi moral partner zaznati njene misli. Tega, da njen moški ni Nostradamus, pa bi se že lahko zavedala ...

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.