Magazin > Odnosi in prosti čas
258 ogledov

Ta igračka bo vašo vagino spremenila v čarobno mesto

dildo, spolna igračka Instagram
Na tržišču predstavljajo novi dildo, ki bo ženske zagotovo navdušil. Narejen je namreč iz čistega kristala.

Zdravilni kristali so že nekaj časa zelo moderni v različnih lepotnih salonih, kjer jih uporabljajo med masažami. No, zdaj se z njimi lahko 'pozdravite' tudi v domači spalnici.

Do zdaj smo poleg kristalov, ki jih uporabljajo med masažo, videli že različne nakite in dekorativne okraske doma, ki naj bi blagodejno vplivali na naše počutje. Podjetje Chakrubs je naredilo še korak dlje od tega in na tržišču predstavilo kristalni dildo.

Seks igračka je ročno narejena in je iz 100-odstotnega kristala. Vsak plemeniti mineral, iz katerega je dildo narejen, zagotavlja zdravilne učinke na žensko telo. Kot pojasnjujejo na uradni spletni strani igračka "pomiri vaš um, vas napolni z energijo, da lahko z njo razvijate socialno inteligenco, poveča vašo samozavest in po uporabi samo sebe sprejmete takšno, kot ste".

Na uradni spletni strani in na Instagramu so se pod fotografijami javile tudi zadovoljne stranke, ki so zapisale: "Počutim se bolje, kot kdajkoli prej v življenju!“ in pa „Moj Chakrub je pomiril moje napade tesnobe." Igračka, ki jo lahko kupite na spletu, stane med 114 in 280 dolarjev.

 

A post shared by Chakrubs™ (@chakrubs) on Feb 16, 2017 at 3:45pm PST

 

A post shared by Chakrubs™ (@chakrubs) on Nov 29, 2016 at 10:07am PST

 

A post shared by Chakrubs™ (@chakrubs) on Oct 11, 2016 at 2:59pm PDT

Komentarjev 4
  • AnzeSmolej 07:00 06.april 2017.

    še preden odpreš veš kdo je podpisan pod članek...ena osamljena SJW snežinka K.D.

  • nergač 21:12 05.april 2017.

    KD jaz ti želim, da najdeš že nekaj primernega za svojo vagino, morda se boš potem nehala vtikat v druge (vagine) in se igrati strokovnjakinjo za obiskovalce Žurnala...

  • dchello 13:30 05.april 2017.

    K.D., pričakujemo tvoj video z demonstracijo uporabe in delovanja :)