Magazin > Odnosi in prosti čas
4935 ogledov

Ta tri znamenja čaka čudovit marec

prijatelji, veselje, sreča
Ste med srečneži, ki jih čaka čudovit marec?

Ribi
Marca praznujejo ribice, zato jim bodo energije ves mesec zelo naklonjene. Čaka vas čaroben čas. Ljudje v vaši bližini ne bodo skrivali, kako zelo ste jim pri srcu. Brez skrbi se lahko zanesete nanje, tako kot tudi na svojo intuicijo. Bodite pozorni na svoje sanje – v njih se bodo skrivali odgovori na vaša vprašanja.

Rak
Zvezde vam bodo naklonjene na vseh področjih. Izzivov se boste lotevali z veliko energije in jih z lahkoto premagali. Tudi učenje vam bo šlo dobro od rok. Zanimale vas bodo stvari, ki so povezane s kulturo in določenimi tveganji. Odličen čas za odkrivanje sveta.

Škorpijon
Zelo ustvarjalni boste, kar bo polepšalo tako vaše življenje kot tudi življenja vaših najbližjih. Še zlasti na ljubezenskem področju vas čaka veliko sreče. Vse je mogoče! Pozor: Lahko se zgodi, da se vam bo oglasila nekdanja ljubezen – kar ni vedno dobra stvar. Dovolj ste pametni, da boste znali presoditi, kaj je dobro za vas in kaj ne.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.