Magazin > Odnosi in prosti čas
79442 ogledov

Ta tri znamenja čaka težko leto

Porod, depresija, žalost, poporodna depresija, mamica, otrok Profimedia
Ste med njimi?

Ta tri astrološka znamenja v letu 2022 čaka veliko izzivov, a brez skrbi – iz njih lahko na dolgi rok potegnete tukaj nekaj pozitivnega.

Tehtnica

Tehtnice čaka leto resnice. Radi se skrivajo za svojo inteligenco in uravnoteženim značajem, na žalost pa jim bo Venera še zlasti proti koncu leta prekrižala načrte in povzročila veliko hrupa. Tudi njihova "hladna maska" jim tokrat ne bo pomagala. Soočiti se bodo morali z resnico in posledicami preteklih dejanj. Tudi Merkur jim ne bo naklonjen. Planet bo trikrat retrograden in vsakič bo vplival tudi nanje. Pazite na jezik. Med aprilom in oktobrom pa bo Pluton razburkal vaše čustveno življenje. Lahko se zgodi, da boste začeli razmišljati o zelo globokih temah, kot je smisel življenja. Leto 2023 vam bo bolj naklonjeno. 

Lev

Leto 2022 bo tudi zanje neprijetno. Pripravite se na ovire. Vsi štirje sončni mrki bodo prešli to znamenje. Ta energija vam bo dobro premešala karte, čakajo vas spremembe – vseh ne boste veseli. Pri vas se bo oglasil tudi retrogradni Merkur, zato od konca maja pa do začetka junija pazite na svoje besede. Večkrat boste v središču pozornosti, kar ne bo vedno pozitivno. Poleti vas bo Uran prisilil v to, da se spopadete s svojim položajem. Glavno vprašanje bo: Na katerem področju ste se razvili? 

Vodnar

S podobnimi težavami kot levi se bodo soočali tudi vodnarji. Slednji bodo zaradi Saturna imeli več sreče, saj jim bo pomagal pri najpomembnejših vprašanjih. Proti vodnarjem pa bo rovaril Merkur, kar jih bo zelo jezilo, saj to znamenje stremi k napredku in če se ta ne zgodi, zelo hitro postanejo preveč čustveni. Naučite se lekcij, ki vam jih bo prineslo leto 2022. Pomagajte drugim.

(Vir: Freundin)

Komentarjev 2
  • Joseph_Sims 10:35 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Sandarinna
    Sandarinna 00:33 12.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m