Magazin > Odnosi in prosti čas
3929 ogledov

Ta tri znamenja se bodo oktobra zaljubila

ljubezen
Čaka jih velika sreča v ljubezni.

Jesenski dnevi, ki so mnogokrat deževni in turobni, bodo za ta tri znamenja polna svetlih trenutkov, saj jih po pisanju Freundin čaka velika sreča v ljubezni.

Oktobra, v mesecu tehtnic, se bodo ta tri znamenja počutila še posebej privlačna in oddajala posebno, neustavljivo privlačno energijo.

1. Dvojčka
Še zlasti prihodnji teden bodo pripadniki tega znamenja zelo strastni in samozavestni. Prepričani bodo, da lahko dosežejo vse, zato bodo zgrabili vsako priložnost in se spogledovali kot za stavo. Verjetnost, da boste srečali sorodno dušo, bo zato velika. Imejte odprte oči!

2. Raki
Raki bodo pokazali svojo zapeljivo plat. Ne želijo se več igrati igric in pripravljeni so se zaljubiti. Zanje imamo dobre novice! V naslednjih tednih jim bodo ljubezenske zvezde namreč zelo naklonjene. Zavedati se morajo svojega vpliva na nasprotni spol in nastopiti samozavestno. Nova poznanstva bodo v rakih zanetila strast. 

3. Strelci
Leto je strelcem naklonjeno, še zlasti veliko veselja pa jim bo pripravil oktober, ki bo zanje v znamenju ljubezni, zanimivih zmenkov in novih ter tudi preteklih objektov poželenja. Obeta se jim celo resna zveza. 

Komentarjev 4
  • Avatar Annasterra
    Annasterra 01:41 06.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • leonardo 18:25 05.oktober 2019.

    Kje pa smo "biki"?

  • jmc45218 17:48 05.oktober 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ------- >>>> www.WebWork3.Com