Magazin > Odnosi in prosti čas
7625 ogledov

Ta tri znamenja spremlja smola

stres Shutterstock
To so največji nesrečniki zodiaka.

Vsak ima obdobja v svojem življenju, ko se zdi, da se je vse zarotilo proti njemu. Obstajajo pa tri znamenja, ki se še posebej pogosto sprašujejo, kaj so zagrešili, da jih tako pogosto spremlja smola.

Devica
Device so znane po tem, da rade rešujejo težave drugih in svetujejo, sebi pa mnogokrat ne znajo pomagati. Ko so živčne, in večinoma so živčne, zloščijo svoje stanovanje, ki je po „napadu“ tako sterilno, da je njihovim gostom že kar malo neprijetno in neudobno. Navajene so reda in da vse popredalčkajo, ko pa nekaj podre njihov sistem, zapadejo v paniko. Življenje jih s takšnimi izzivi ves čas neprijetno preseneča. Na ravnokar očiščeno preprogo se polije vino ali pa se njihova nova sreča tako hitro razblini, da se morajo že kratek čas po velikem razočaranju spet na novo najti in se postaviti na noge. Življenje je do njih velikokrat nepošteno, zato Boga večkrat sprašujejo, s čim so se mu zamerili.

Tehtnica
Njih najbolj boli nepravičnost. Opazijo jo povsod, velikokrat pa jo občutijo tudi na svoji koži, zato le redkokdaj najdejo mir in srečo. Spadajo med tiste, ki se bodo takoj namrščili, nato pa več dni razmišljali o tem, kaj bi lahko storile drugače in kaj bi bilo, če bi bilo … Radi so obkroženi z lepimi ljudmi in rečmi. Videz jim je zelo pomemben, zato se ne morejo sprijazniti s tem, da se starajo. To je zanje ena največjih krivic na svetu. Zelo radi se igrajo tudi detektiva in odkrivajo laži in prevare. Težava je le v tem, da vse jemljejo preveč osebno. Tuje težave razumejo kot svojo težavo.

Ribi
Samim sebi so največji sovražnik. Niso v stiku z realnostjo, zato večkrat padejo v nezaželene situacije. Na izzive se odzivajo burno, ker imajo v glavi jasen načrt, kako bi morale zadeve potekati. Ker pa ni vedno po njihovo, poskušajo težave reševati na silo, jih odvleči na svoj teritorij, kjer veljajo drugačni zakoni fizike, matematike in duhovnosti. To je še zlasti očitno takrat, ko so pod vplivom alkohola ali močnih čustev.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.