Magazin > Odnosi in prosti čas
3195 ogledov

Ta znamenja čaka čudovit oktober

jesen Profimedia
Koga čakajo nepozabne dogodivščine?

Ta tri znamenja po pisanju Freundin čaka izjemno lep mesec!

Bik
Mesec se začenja s polno luno, ki bo predstavnike marsikaterega znamenja vrgla iz tira, a zagotovo ne bike. Prinaša jim namreč veliko pozitivnega. Končno lahko spet uživate v občutku zadovoljstva, saj ste našli pot do sebe. Osredotočali se boste na lastne potrebe in interese, stres, povzročen s strani drugih, vam ne bo prišel do živega. To vam bo dalo ogromno energije in prav nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo. 

Lev
Levi se bodo držali mota: nič ni nemogoče. Nova ljubezen, finančna injekcija ali nove karierne priložnosti – sanjajte na veliko, zvezde vam bodo namreč naklonjene, zato vas čakajo presenečenja – še zlasti sredi meseca. Žareli boste, zato boste obkroženi z oboževalci. 

Škorpijon
Tudi škorpijonom bodo zvezde naklonjene. Še zlasti v času okoli polne lune boste dovolj motivirani za odpravo določenih navad in rutine, ki so vas zadrževale pri osebnem razvoju. Kritike vam ne bodo prišle do živega, saj boste pokali od samozavesti in navdušenja. Dober čas za uresničitev srčne želje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.