Magazin > Odnosi in prosti čas
96 ogledov

Ta znamenja imajo mnogokrat težave v ljubezni

seks, par, ljubezen Profimedias
Nekateri ljudje zelo težko najdejo partnerja. Mnogokrat so za to krive zvezde …

Jaz, jaz, jaz … Za pripadnike teh znamenj beseda "midva“ ne obstaja.

Dvojčka
Pripadniki tega znamenja so radovedni kot otroci. Njihova vedoželjnost jih žene v svet, kjer uživajo v spoznavanju novih ljudi. Pri tem jim pomaga njihova komunikativnost. So prijazni in brez predsodkov in ravno zaradi tega zelo hitro zabredejo v čustvene težave. Privlačijo jih namreč čustveno nedostopne osebe – med drugim tudi tisti, ki so poročeni ali v razmerju. Z veseljem bodo trpeli, saj bodo do bridkega konca upali, da se bo njihov objekt poželenja odločil zanje. Živijo z glavo v oblakih, zato jih kruta realnost lahko zelo potre. Želijo si družine, zakona, a si na na žalost mnogokrat izberejo napačnega partnerja.

Lev
Strastni, zabavni in dinamični. Levi so zelo zgovorni, zato jih nasprotni spol zelo hitro opazi. Za čast, slavo in občudovanje drugih bi naredili vse. Njihovi odnosi so ponavadi seksualne narave, čeprav si njihovi partnerji od poznanstva obetajo več. So veliki lomilci src in to jih prav nič ne moti. Na vaše solze se ne bodo ozirali. A tudi njih lahko zadene Amorjeva puščica in ko srečajo to fatalno osebo, bodo zanje naredili vse in jim ljubezen izkazovali na najbolj nenavadne načine. V zvezah so prepuščeni samim sebi, saj nasprotna stran z njihovo impulzivnostjo zelo težko živi. Največja težava je ta, da si lev ob sebi želi nekoga, ki bo zanj vedno na voljo, a obenem misli, da mu je najlepše takrat, ko je sam.

Vodnar
Tudi vodnarji so znani po komunikativnosti. Ker so obenem še zelo šarmantni, se jim je zelo težko upreti. Kar pa ne pomeni, da jih na ljubezenskem področju vedno spremlja sreča.  Vodi jih njihovo srce, kar ni vedno dobro. Partnerju bi se radi prilagodili, a na koncu zmaga želja po svobodi. Njihov partner mora spoštovati njihove želje in tudi poglede na svet, čeprav se z njimi ne strinjajo. To je za mnoge preveč naporno ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.