Magazin > Odnosi in prosti čas
1015 ogledov

Ta znamenja obožujejo vsi, čeprav je z njimi težko shajati

seks, manekenka, penina, alkohol Profimedias
Težki kot črna zemlja, a kljub temu z vseh strani oboževani. O katerih astroloških znamenjih je govora?

So duhoviti, šarmantni, zanimivi, dobri ljubimci, prijatelji in partnerji. Vedno so pripravljeni na akcijo in zabavo, a z njimi kljub temu ni vedno najbolj enostavno shajati.

Vodnarji
Vodnarji so izvirni in veliki sanjači z izjemno domišljijo. Z njimi je vedno zabavno, saj nas bodo popeljali v svet, ki je nam je neznan. Znajo biti pa tudi zelo resni, še zlasti takrat, ko se od njih pričakuje nasvet. So pravični. Mnogokrat pa se obnašajo precej čudno, a se na to ne ozirajo. So tudi inteligentni in družabni. Za tiste, ki so osvojili njihovo srce, so pripravljeni storiti vse. Ljudem pa znajo stopiti tudi na žulj. Pravijo, da so zamerljivi in da radi komplicirajo. Mulo so sposobni kuhati v nedogled ...

Levi
Ljubijo adrenalin in zabavo, zato so, če so ujeti v rutino vsakdanjega življenja, mnogokrat nesrečni. Sicer predstavniki tega znamenja ljubijo življenje in ljudi okoli sebe. Njihovo navdušenje je nalezljivo. Znajo pa biti egocentrični, občutljivi so tudi na kritiko. Če vas to ne zmoti, se boste v njihovi družbi kljub temu dobro počutili, saj so pravi šaljivci. Gre za velike romantike in rojene šarmerje. Levi so odgovorni. Poskrbeli bodo za svoje ljudi. So zvesti in svojo energijo usmerjajo le v eno osebo.

Škorpijoni
Že od samega začetka boste očarani nad njihovo zvestobo. Ne morete si želeti boljšega prijatelja od škorpijona. Nikoli vas ne bo izdal, vaše skrivnosti bo odnesel v grob. So energični, in to ne glede na starost. Z njimi vam zato nikoli ne bo dolgčas. Nikoli ne pozabijo, če ste bili do njih prijazni. Uslugo vam bodo vrnili. So tudi zelo iskreni. Povedali vam bodo, če se motite, saj je to v vaše dobro. Ne poznajo tabujev, zato nikogar nikoli ne obsojajo. So zelo čustveni, zato jim lahko hitro stopite na žulj. Njihova natančnost lahko še največje analitike spravi ob pamet, saj se pravil in svojih tabelic držijo kot pijanec plota. Znani so tudi po svoji trmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.