Magazin > Odnosi in prosti čas
19102 ogledov

Ta znamenja skupaj nikoli ne bodo srečna

prepir, moški, ženska, skrbi Profimedias
Zvestoba do groba? Ne v primeru teh treh kombinacij astroloških znamenj …

Nekateri so rojeni drug za drugega, zveza nekaterih znamenj pa je žal obsojena na propad. To sicer ne pomeni, da med njimi ni možno prijateljstvo ali poslovno partnerstvo. Nikakor. Spodaj navedene kombinacije so lahko zelo pozitivne, a ne na ljubezenskem področju. 

ljubezen Magazin To je najbolj idealen astrološki par

Bik in strelec
Biki, tudi če se zelo potrudijo, ne morejo izpolniti visokih pričakovanj strelcev. Zemeljski bik si želi mirnega in udobnega življenja, strelci pa so ves čas na lovu za dogodivščinami in novimi izzivi. Bik ljubi rutino, strelec jo sovraži. Verjetnost, da bosta pripadnika teh dveh znamenj skupaj našla srečo, je minimalna. 

Devica in tehtnica
Med njima se nikoli pošteno ne bo zaiskrilo. Način, na katerega razmišljata, je namreč popolnoma drugačen, kar povzroča stalne prepire. 

Rak in vodnar
V teoriji bi morala biti ta kombinacija ljubimcev idealna, saj sta oba zelo čustvena. Žal pa se razlikujeta v svojih potrebah. Vodnar si želi svobode in spontanosti, rak pa potrebuje pozornost in nenehno izkazovanje ljubezni.  
 

Komentarjev 1
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 22:19 13.maj 2018.

    Pa vas bi moral nekdo tožit. Mislim pa WTF se greste s tako greznico?? Takim kot ste vi bi morali odvzet pravico do modernega zdravstva, uporabe računalnikov, tekoče vode in prevoznih sredstev. Namesto da bi pisali članke o ZNANOSTI širiti ...prikaži več takšne kozlarije. Ne morem verjetni, da leta 2018 dejansko kakšni ljudje resno jemljejo horoskope - in vi to podpirate! Da vas ni sram!