Magazin > Odnosi in prosti čas
4400 ogledov

Ta znamenja v septembru čakajo ljubezenske spremembe

ljubezen, par Profimedia
Nekateri boste po napornem obdobju zbrali pogum in začeli novo zvezo, drugi pa boste spoznali, da partner ni pravi za vas in se od njega razšli.

Venera je že obrnila smer in ni več retrogradna, čez nekaj dni bo isto storil tudi Merkur. Ta dva astrološka premika bosta vplivala na romantične odnose vseh znakov, spremembe pa bodo največje pri teh petih, piše 24sata.

Lev
Pripadniki tega znamenja v zadnjem času niso bili zadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem. Ali se je vse skupaj zaustavilo ali pa celo nazadovalo. Dobra novica pa je, da so pred njimi dnevi, ki jim bodo zelo naklonjeni, in lahko se celo zgodi, da spoznajo sorodno dušo oziroma izboljšajo zvezo s partnerjem. Bolj bodo samozavestni in polni energije, kar nasprotnemu spolu ne bo ostalo prikrito. 

Oven
Ovni so morali v zadnjem mesecu in pol razmisliti o svojih ljubezenskih odnosih. Komunikacija s partnerjem je bila slaba, vendar se je to obdobje končalo 4. septembra, tako da zdaj lahko upajo na pozitiven razvoj dogodkov. Spet bodo začutili metuljčke v trebuhu. Pripadniki tega znamenja, ki so poročeni, bodo razumeli, zakaj je treba zakonsko zvezo dvigniti na višjo raven. Spoznali bodo, da od drame ni koristi.

Vodnar
S partnerjem se boste po obdobju, v katerem ste se spraševali, ali vas odnos še izpopolnjuje, razumeli bolje. Samski boste srečevali zanimive, karizmatične in energične osebe, ki jim boste všeč. Možno je tudi, da boste septembra povabljeni na zelo zanimiv zmenek in da vas bodo zasuli z darili.

Tehtnica
Tehtnice bodo veliko razmišljale o tem, kakšnega odnosa si želijo. Drame so jih utrudile. V tem obdobju bodo padle odločitve, ki bodo za prihodnost zelo pomembne. Dojeli bodo, da je najpomembnejše to, da imajo ob sebi partnerja, ki je dober ljubimec in tudi prijatelj, nekoga, ob katerem se bodo počutili sproščeno. Samski se lahko zapletejo z nekom, ki ga že poznajo.

Kozorog
Njihovo ljubezensko življenje je med retrogradno Venero mirovalo. Razmišljali so o sebi, partnerju in o svojem nezadovoljivem spolnem življenju. V septembru se bo povečala njihova želja po intimi in strasti. Poročeni bodo začeli razmišljati o naraščaju. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.