Magazin > Odnosi in prosti čas
1053 ogledov

Tablete za povečanje: Nategnejo vas ali vaš ud?

moški, spodnje perilo, penis Shutterstock Fotografija je simbolična.
V zadnjem času se na spletu pojavlja prodaja krem, tablet in pripomočkov za povečanje moškosti. Ali lahko s pomočjo teh pripomočkov res bolje nategnete svojo izbranko ali trgovci nategnejo le vas?

"Načeloma te zadeve zelo delujejo. Sploh krema Enlargo, ki je najboljša na tržišču in s katero so stranke zelo zadovoljne. Jih pa večina mazilo uporablja v kombinaciji s črpalko, kar še poveča učinek. Mazilo deluje tako, da poveča prekrvavitev, zaradi česar se raztegne tkivo in poveča penis. Rezultati so odvisni od mladosti tkiva. Tisti z najboljšimi rezultati so svoj spolni ud povečali za 2.5 centimetra. Z redno uporabo, seveda. To je najbolj prodajan artikel v naši trgovini, po katerem moški veliko posegajo," nam je razkrila Tjaša iz Sveta erotike, spletnega ponudnika erotičnih pripomočkov, ki med svojimi artikli ponuja tudi tablete, mazila in pripomočke za povečanje penisa.

Da te podatki ne držijo in da je vse skupaj le marketinški nateg, in to nevaren, pa je prepričana spolna strokovnjakinja in lastnica erotične trgovine Red Shop, ki ima za seboj že 25 let izkušenj v erotični industriji, Nada Krivokapič Črešnik. "Tisto kar ti da mati narava, to je to. Moške opozarjam naj nikar ne zapravljajo denarja za tabletke, mazila ali naprave za povečanje penisa, saj lahko slednje celo poškodujejo kožico spolnega uda. Strankam vedno svetujem, da se tisti manj obdarjeni, še bolj posvetijo predigri, sicer pa so moški z manjšim penisom dokazano boljši ljubimci kot tisti mačoti z 29 centimetri in več. Nevarne so tudi tabletke, ki lahko močno škodujejo želodcu. Gre za zelo velik marketinški nateg,"  meni Nada.

Za strokovno mnenje pa smo se obrnili na UKC Ljubljana, ki so nam odgovorili, da v tem prispevku ne želijo sodelovati, odgovora UKC Maribor pa do objave prispevka še nismo prejeli.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.