Magazin > Odnosi in prosti čas
74 ogledov

Tako moški v postelji lažejo ženskam

seks Žurnal24 main
Če vam je še tako všeč, mu ne nasedajte na naslednje besede.

"Testiral sem se pred nekaj meseci“

Na vprašanje, kdaj se je nazadnje testiral, vam bo rekel, da se je pred kratkim. Ne verjemite, dokler ga ne spoznate bolje. Bodite previdne in uporabite zaščito.

"Ti si najboljša v oralnem seksu“

Moški to rečejo skoraj vsakemu dekletu, ni pa nujno, da je res. Mogoče, je res, ni pa nujno. Če je besede izrekel samo, ker se mu je zdelo, da iščete pohvalo, zagotovo ni iskreno. Če pa vidite, da ste ga popolnoma prevzeli, potem obstaja možnost, da govori resnico.

"S kondomom ne doživim orgazma“

To je ena najbolj pogostih moških laži, ki jih boste slišale. Moški ne marajo kondoma in tega ne skrivajo, a včasih uporabijo laž in poskusijo žensko zvabiti na tanek led. Seveda lahko doživijo orgazem s kondomom. Prosite ga, da vam pove, zakaj si želi nezaščitenega seksa.

"Vedno uporabljam zaščito“

Če vas skuša moški pregovoriti v seks brez zaščite in če vam ob tem zagotavlja, da je sicer vedno zaščiten, mu ne verjemite. To je zagotovo rekel tudi kakšni drugi partnerki.

Komentarjev 1
  • nergač 14:03 30.december 2016.

    Očitno je to iz tvoje osebne prakse K.D. , glede na to, da ne navajaš vira, kot bi se spodobilo, če bi bila profesionalka. No, pa saj profesionalka verjetno si, le katere stroke ni čisto jasno.