Magazin > Odnosi in prosti čas
215 ogledov

Tako se bo zaljubil v vas

srečen par Profimedias
Držite se teh nasvetov in njegovo srce vam je zagotovljeno.

Ljubezen je najlepša stvar na svetu. Po njej hrepenijo vsi, najbolj pa ženske. Kljub trudu pa mnogokrat ostanejo same … Če želite osvojiti srce svojega sanjskega moškega, morate postati sanjska ženska. Se sprašujete, kako?

Lastnosti sanjske ženske


1. Dajte mu občutek, da ne mislite, da so vsi moški svinje
Drži, nekateri moški so svinje. Velike barabe! Kljub temu vam polagamo na srce, da ne tlačite vseh moških v isti koš. Predstavniki močnejšega spola negativne vibracije hitro zaznajo. Dajte mu občutek, da je svetla izjema. Tako bo vsaj 10-krat premislil, preden vas bo razočaral.

2. Podarite mu nasmeh
Vsi se zaljubimo v simpatično plat človeka, tekom let pa počasi spoznavamo njegovo malo manj simpatično stran. Lep nasmeh bo moške odvrnil od tega, da bi nad zvezo prehitro obupal. Radost jih namreč privlači. Tiste, ki so ves čas žalostne in slabe volje, bodo morale na svojem Facebook profilu zelo hitro spremeniti svoj status v "samska“ …

3. Naj se veseli skupnega časa
Spolna privlačnost, podobna energija – vse to je v zvezi zelo pomembno. Še bolj pomembno pa je, da v njem vzbudite željo po tem, da bi z vami preživel še nadaljnja leta. Pokažite mu, da se bo v vaši družbi vedno imel lepo. Kujta načrte in nikoli ne izgubite optimizma.

4. Pokažite svojo materinsko plat
Moške privlačijo ženske, ki rade pokažejo svojo materinsko plat. Skrbne ženske pri moških namreč obudijo spomin na njihovo skrbno mamo, kar jim da vedeti, da bodo tudi one nekoč dobre matere.

5. Dovolite mu, da v zvezi "nosi hlače"
Moški želi biti v zvezi tisti, ki bo poskrbel za potrebe svoje družine. Četudi morda zasluži manj kot vi, mu dovolite, da izpolni vlogo zaščitnika. Morda se zadev ne bo lotil, tako kot bi se jih vi, so pa njegovi napori zagotovo dokaz, da ste mu pomembni. Če mu ne boste vsaj kdaj pa kdaj dovolili "nositi hlač“, se bo počutil manjvrednega.

6. Ne poskušajte biti popolni
Mnoge ženske se sprašujejo, ali so dovolj privlačne. Res je, da pri moških spolna privlačnost pri izbiri partnerk igra pomembno vlogo, zavedati pa se morate, da ne iščejo popolnosti. Ravno nasprotno. Vaših napak ne bo opazil ali pa mu zanje ne bo mar. Verjetno bo nanje postal pozoren šele takrat, ko jih boste poskušali pred njim skriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.