Magazin > Odnosi in prosti čas
153 ogledov

Tako si boste podaljšali orgazem

orgazem Profimedias
Podaljšajte si orgazem in naj bo seks vsakič znova tisti "najboljši"!

Zadnje čase se vedno bolj govori o posebnih dietah in športnih udejstvovanjih, kjer moraš resnično vklopiti možgane in misliti na to, kar delaš. Tudi pri seksu si lahko pomagamo. Posebna tantra, ki se vzpostavi med partnerjema, nas lahko povede do takšnega užitka, da se bo tudi vaš "partner za eno noč“ zaljubil v vas. S pomočjo tantre stkemo energiji dveh oseb, zaradi katere so vsi občutki močnejši kot sicer.

Dihajte

Dihanje je pri seksu zelo pomembno, saj nam pomaga doživeti orgazem. "Hitreje kot dihate, hitreje doživite orgazem,“ pravi seks terapevtka Ava Cadell: "To še posebej drži za moške, a velja tudi za ženske.“ Kako se z dihanjem povežete s partnerjem? Ko je ženska zgoraj, eden drugega primite za prsa, da boste čutili srčni utrip. Ko en vdihne, naj drugi izdihne. „To ustvari dihalno povezavo med partnerjema, poleg tega pa sta povezana tudi fizično.“ Cadellova pravi, da s takšnim dihanjem doživimo intenzivnejši orgazem.

Premikanje

Vemo, da je dotik najbolj učinkovit pri užitku, a vseeno je včasih pomembno tudi kaj drugega. Poskusita z nežnim pihanje, z dotikanjem brez rok. Namažite sebe z masažnim oljem in se s celim telesom primaknite k partnerju in ga brez rok namažite. Uporabite stopala, prsi, obraz, ustnice … Poleg tega pa, ko ima na sebi olje, vsake toliko časa pihnite na občutljive predele telesa. Dober seks in intenziven orgazem sta zagotovljena.

"Zaklenjene“ mišice

Dekleta, poznate vse tiste nasvete, kako priporočljivo je delati keglove vaje? Tu pridejo prav! Največji užitek za moške je, ko ženske med seksom stiskajo notranje vaginalne mišice (tj. ko izvajajo keglove vaje). Da ne bo pomote – vaje so zelo težke in ne morete jih narediti brez predhodne vaje. Tako da hitro, v službi, v avtu in pred televizijo vadite, kolikor le lahko. Še prav vam bo prišlo!

Pozornost

Pri seksu ne smete biti sebični. Potrudite se, da poskrbite za partnerja in da dobi, kar si želi. Seveda je to dvosmerna ulica, eden za drugega morata poskrbeti, da prideta do cilja in da je orgazem nepozaben. Če se vam partner posveti in če se pogovarjata, kaj imata rada in česa ne, bo seks izjemen in s tem tudi orgazem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.