Magazin > Odnosi in prosti čas
496 ogledov

Tako zapeljite moškega preko telefona

Matthew Hussey Ulrich Lindenthal
Dandanes je komuniciranje preko telefonskih sporočil ali socialnih omrežji postala stalnica, ki se ji je tako rekoč nemogoče izogniti. V večini primerov boste morale prvi stik z vašo simpatijo navezati preko sporočil in takrat pride prav, da poznate nekaj trikov, zaradi katerih vas bo zagotovo povabil ven.

Znan YouTuber za zmenkarije Matthew Hussey je v svojem videu razkril tri po njegovem mnenju ključne skrivnosti pošiljanja sporočil, ki se jim moški ne morejo upreti. 

1. Naj imajo vaša sporočila vrednost

Izognite se banalnim pogovorom, v katerih moškega samo pozdravite in sprašujete po njegovem počutju. S tem kažete na vašo zdolgočasenost, saj ne odprete nobene teme za pogovor, hkrati pa mu pokažete, da želite, da vas zabava on. Ena izmed zelo dobrih idej za sporočilo, ki pri osebi, s katero se pogovarjate, vzbudi zanimanje, je sporočilo s fotografijo, pravi Hussey. 

2. Ne sprašujte, ampak povejte

Veliko moškim se zdijo zanesljive in samozavestne ženske najbolj privlačne. Če bi moškega radi povabili na zabavo, mu raje povejte 'pridruži se mi na zabavi', kot pa da ga vprašate, ali bi se vam rad pridružil. S tem trikom svojo samozavest kar izžarevate. 

3. Uporabite sporočila kot način za uveljavljanje svojih standardov

Ne pustite, da vas moški izkoriščajo in vas kontaktirajo le takrat, ko imajo čas oni. Dajte jim vedeti, da niste 'dekle za eno noč', ampak da si želite več. Povejte mu, da si želite zmenek, in ne kratke avanture. Vse skupaj mu poskusite povedati na ne preveč zajedljiv način, lahko ste malo nagajive in dodate kakšen emotikon z navihanim izrazom. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.