Magazin > Odnosi in prosti čas
6415 ogledov

Takole je 32-letni Ljubljančan udrihal po ženskah

prepir
"Ko bo konec korone, kupi karto za Tajsko, Kambodžo, Vietnam.," mu je nekdo svetoval.

Ponavadi so ženske tiste, ki se pritožujejo, da moških, ki bi si želeli resne zveze, ni več, sedaj pa se je našel 32-letni Ljubljančan, ki pravi, da imajo isto težavo tudi moški.

To je zapisal na forumu Med.over.net (zapis ni lektoriran):

"Kako naj začnem, saj verjetno sem tudi sam malo kriv, ker dolga leta nisem bil resen, šlo mi je bolj ali manj za seks. Sem 32 let star, do sedaj sem jih imel že veliko, a vse je bilo le za seks (no eno resno sem imel ko sem bil najstnik). Sedaj pa se že 2 leti najmanj trudim dobiti eno resno, s katero bi si ustvarila družino ali pa vsaj bila za začetek bila v resni zvezi. Ampak to je misija nemogoče. Ženske so postale še hujše kot moški, sploh se nočejo več vezat, samo seksale bi vsepovprek. Vem, da sem vlak že zamudil ampak ženske mojih let niso niti malo resne. Z zadnjo ko sem se dobival, pa sem poizkušal, da bi imela kaj več, pa se je kar tako dobila še z 2 drugima medtem ko sem z njo dobival. In takšnih je bilo kar nekaj, ki se kar z večimi dobivajo. Prosim ne me obsojat, saj vem, da sem tudi sam kriv, ampak realno kje bi lahko dobil kakšno resno?? Kje ste vi spoznali pri teh letih ali starejši resnega partnerja?"

Njegov zapis je mnoge spodbudil h komentiranju.

"Problem je, da se v vseh letih nisi ničesar naučil, sklepam da si ostal na razvojni stopnji plehkega dečka. To odbija odrasle ženske in nimaš nič takšnega, kar bi lahko ponudil v odnosu. Delaj na sebi, morda ti nekoč rata," mu je svetoval uporabnik foruma, neki drugi komentator pa pravi, da naj si poišče tujko: "Ko bo konec korone, kupi karto za Tajsko, Kambodžo, Vietnam ... Samo vedno preveri, da je polnoletna."

Še več odzivov na njegov zapisa, najdete TUKAJ.

Komentarjev 1
  • NeAnonimni 09:13 30.junij 2020.

    Jah, nasplošno je moderni feminizem uničil babe..