Magazin > Odnosi in prosti čas
242 ogledov

Te spolne akte morate doživeti

Veselje in sproščenost Profimedias
Na portalu Askmen so pripravili seznam osupljivih seksualnih aktov, ki jih je vredno preizkusiti vsaj enkrat v življenju.

Oralna zadovoljitev s polnimi usti pokalic
Se še spomnite miniaturnih pokalic iz časa vašega otroštva? Pokajoča sladkarija je lahko uporabna tudi za kakšne bolj pikantne namene … Če jih bo kateri koli izmed vaju dal v usta, preden bosta pričela z zadovoljevanjem drug drugega, bo to vodilo v zanimiv in zadovoljujoč občutek. 

Električno obarvana predigra
Vdahnite svoji predigri poseben prizvok z uporabo posebne seksualne električne igračke. Tovrstne napravice namreč oddajajo stimulativne in vznemirljive električne vibracije.

Na odprti cesti …
Med vožnjo in v času prazne ceste si lahko previdno privoščite nekaj oralnih užitkov. Adrenalin zagotovljen!

Vampirski ugriz v zadnjico
Se vam je zadnja plat vašega partnerja/-ice kdaj zdela tako vabljiva, da se niste mogli upreti ugrizu? V nežnem, a strastnem vampirskem ugrizu bosta nedvomno uživala oba.

Oralni užitki v kombinaciji s sladoledom
Pomislite na sladoled v kombinaciji z oralnimi užitki … Mrzle temperature bodo vsekakor poskrbele za dodatno vzburjenost obeh prisotnih.

Igranje s prsnimi bradavičkami
Igrajta se z bradavičkami drug drugega – nedolžno poigravanje lahko vodi v neizmerne užitke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.