Magazin > Odnosi in prosti čas
4167 ogledov

Te štiri lastnosti moški iščejo pri ženskah

ljubezen Profimedia
Pred takšno žensko moški hitro padejo na kolena.

Moški si želijo privlačne življenjske sopotnice, a njegovega srca samo z lepoto ne boste osvojili.

1. Želijo si ženske z lastno identiteto
Za zvezo ni zdravo, če partnerja visita drug na drugem in pozabljata na svoje potrebe, interese, hobije in prijatelje. Seveda je pomembno, da skupaj preživljata prosti čas, a ne vedno in vsak dan … Le ženske, ki spoštujejo svojo identiteto, so samostojne in imajo svoj krog prijateljev, bodo moške zanimale na dolgi rok.

2. Pomembno je samospoštovanje
Ženske, ki se zavedajo svoje vrednosti, so samozavestne in skrbijo zase, bodo moške magično privlačile. Ko ste v zvezi, ne pozabite nase – na svoj videz in dobro počutje. Ne zapustite se in poskrbite, da se boste v svoji koži počutili dobro. Enako seveda zahtevajte od partnerja.

3. Hrepenijo po ženski, ki ima enake cilje
Moškim je pomembno, da jih njihova partnerka pri doseganju ciljev, tako kariernih kot zasebnih, podpira. Pomembno pa jim je tudi, da ima njihova partnerka lastne cilje, ki jim sledi. Ženska, ki bo zaradi partnerja pozabila na svoje sanje, moškim ni privlačna. Najbolj veseli pa bodo sopotnice, ki bo imela podobne oziroma iste cilje kot oni. 

4. Sanjajo o ženski, ki se bo za zvezo borila
Za srečno zvezo je treba garati. Kompromisi in neprijetni pogovori so del vsakega odnosa, ki je lahko uspešen le, če se zanj trudita obe strani. 

Komentarjev 5
  • dare39 23:13 01.november 2019.

    Begneot ti potrebuješ le deklo

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 11:35 31.oktober 2019.

    Pa kdo vam piše te blesarije? Ženska mora znat dobro kuhat, skrbet za otroke in gospodinjstvo. Nikoli se ne sme pritoževat in vedno mora biti urejena za moškega in mu dati svobodo ter potrditev, ko gre na delo in pride ...prikaži več domov. Takšna ženska se išče.