Magazin > Odnosi in prosti čas
141 ogledov

Tega si moški v postelji ne želijo

seks Profimedias
Moški so razkrili, kaj jih resnično odvrne od seksa.

Ženska, ki je popolnoma zadovoljna s svojim telesom, zagotovo ni s tega planeta. Vendar težava ni v vaših napakah, pač pa v obsedenosti z njimi, pravijo moški. Dobra novica je, da je največja težava slabega seksa nizka samopodoba, ki pa se jo da odpraviti.

Obsedeni ste s svojimi pomanjkljivostmi. Neprestano se gledate v ogledalo, ga sprašujete, če ste debeli, mu kažete svoj celulit … Stvari, ki jih drugače še opazil ne bi. To res ni seksi.

Odrekate mu bližino. Seks se ne začne v spalnici, temveč z drobnimi intimnostmi, ki jih moški obožujejo. Če mu ne pustite, da vas poboža, poljubi ali občuduje, ker se v svoji koži ne počutite dobro, s tem ubijate strast.

Seks uporabljate kot orožje. Se je že zgodilo, da ste mu odrekle mesene užitke, ker ste bile jezne nanj? Napaka! Pozabite na tovrstne igrice, saj niso prav nič seksi in so pravi ubijalec strasti.

Nikoli se ne uredite zanj. Moški so vizualna bitja. Nihče ne pričakuje od vas, da boste doma urejene kot iz škatlice, a ustrezna higiena in zapeljivo perilo bosta zagotovo zanetila ogenj.

Pogosto ga zavrnete. Nikoli niste pri volji, vas boli glava, ste neprestano utrujeni … skratka vedno najdete kakšen priročen izgovor.

Vedno čakate na njegovo pobudo. Da si ga želite in mu to tudi jasno pokažete, je moškim neizmerno seksi.

Neprestano ste slabe volje. Razumemo, da imate težave v službi, da vam gre vse na živce, a nekdo, ki je neprestano našpičen, ni prav nič seksi.

Bojite se luči. Nikoli vas ne vidi gole, saj se počutite debelo, staro ali grdo. Bog ne daj, da bi videl vaše povešene ali premajhne prsi! Raje prižgite luč in se požvižgajte na svoje pomanjkljivosti, saj vas ravno te delajo unikatne!

Primerjate ga z bivšim. Uff, bi radi, da mu nikoli več ne vstane?

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.