Magazin > Odnosi in prosti čas
111 ogledov

Tem moškim morate dati priložnost

ženska moški veselje sreča postelja zveza Shutterstock
Dekleta, ki se pritožujejo, da na tržišču ni nobenega pravega moškega za njih, se lahko malce zamislijo. Nihče ni popoln in včasih je treba potrpeti, da nam gre kakšna lastnost na živce.

Moški, ki naredi to, kar obljubi, da bo

Tudi v primeru, ko nekaj ne gre tako, kot si želi, popravi napako in nadaljuje s svojim delom. Nihče ni popoln, ampak ta tip moškega se zaveda, da je treba napako priznati.

Moški, ki pokliče naslednji dan

Po prvem zmenku vas naslednji dan pokliče. Kot dostojni moški, ki ve, kaj si želi, vas pokliče in vas vpraša, kako ste in kako je potekal vaš dan. Ne pošilja sporočil in ne sedi za telefonom in čaka na odziv. Samozavestno pokliče in se ne igra igric, kdo bo poklical prvi.

Moški, ki ve, kaj hoče

Takšni moški so največkrat samozavestni pri vsaki stvari v življenju – pa naj bo to ljubezen ali posel. Pomembno je le to, da je prepričan v svoja dejanja in v svoje odločitve.

Moški, ki si želi spoznati vaše prijatelje

Vaše najbližje si želi spoznati, ker se zaveda, da jih imate radi in ker jih spoštujete. Zaveda se, da so vaši prijatelji velik del vašega življenja.

Moški, ki se ne pritožuje nad vašo družino

Čeprav se včasih sami zavedate, da je vaša družina na svoj način posebna in na trenutke tudi naporna, vas ta moški podpira brezpogojno. Tudi on se zaveda, da niso popolni, a jih zaradi vas lažje prenaša, ker ve, koliko vam pomenijo.

Moški, ki ve, kaj je kompromis

Če sta včeraj gledala tekmo, ki je zanimala njega, bosta danes brez problema skupaj pogledala epizodo Seksa v mestu, čeprav mu gredo ženske serije blazno na živce.

Moški, ki vas ne želi spreminjati

Nihče ne mara ljudi, ki nenehno izpostavljajo vaše minuse in vas ob tem želijo celo spremeniti. Priložnost preprosto morate dati moškemu, ki se vaših napak zaveda in vas ob tem ne želi spremeniti „na bolje“. Tudi sam se zaveda, da ima napake in bi najraje videl, da se skupaj poboljšata.

Moški, ki zna poslušati

Ni ga moškega, ki si bo zapomnil vsako podrobnost, ki mu jo poveste. A vseeno se morate zavedati, da si zapomni marsikatero stvar, zato vas lahko tudi preseneti.

Moški, ki ima iskrena čustva

Moški, ki vam pokaže svoja čustva in je pri tem iskren je dober material za trdno zvezo. Zavedata se, da včasih ni nič narobe, če je kateri od vaju kdaj malo „copata“.

Moški, kateremu ste seksi, ne glede na oblačila in ličila

Tudi takrat, ko nimate urejene pričeske, ste brez mejkapa in ste v stari, razvlečeni trenirki, vas ima rad in ste mu še vedno najbolj seksi ženska na temu svetu. To je lastnost, ki jo morate iskati v svojem moškem. Veza, ki temelji na večnem popolnem videzu, ni realna.

Komentarjev 1
  • Vane Dolenc 15:19 13.april 2015.

    Pod lažnim naslovom se spet skriva samo seznam pogojev, ki jih mora moški izpolniti, da si prisluži pozornost razvajenih deklin.