Magazin > Odnosi in prosti čas
89 ogledov

Tem znamenjem je bogastvo usojeno

astrologija Shutterstock
V teh znamenjih je rojenih največ milijonarjev.

Če ste rojeni v enem od treh znamenj, imate veliko srečo. V teh znamenjih je rojenih največ milijonarjev na svetu. Izkoristite svoj ptencial in napolnite svoje denarnice.

Škorpijon

Pogumni, strastni in trmasti škopijoni so zelo dobri z denarjem. Med najbogatejšimi škopirjoni je kar sedem miljarderjev, med drugim tudi Bill Gates in Lauren Powell Jobs, žena pokojnega Steva Jobsa.

Bik

Biki veljajo za odlične vodje. So zelo potrpežljivi in odgovorni. Med miljarderji je kar nekaj bikov, med drugim tudi oče Facebooka Mark Zuckerberg, dedinja podjetja BMW in najbogatejša Nemka Susanne Klatten.

Ribi

Ribe imajo odlično intuicijo, so zelo strastne in umetniške. Med ribami je kar 10 bilijonarjev, med drugim najbogatejši Indijec Mukesh Ambani, avstralski medijski tajkun Rupert Murdoch in direktor računalniškega podjetja Dell Michael Dell.

Vodnar

Neodvisni in edinstveni. Ne dovolijo da bi jih kdorkoli manipuliral. Med vodnarji je kar 11 miljarderjev, med drugim tudi nekdanji newyorški župan Michael Bloomberg in mehiški direktor telekoma Carlos Slim Helu.

Lev

kreativni, strastni in dobrodelni levi so zelo trmasti in se ne predajo kar tako. Zato je med miljarderji največ levom. Rojeni v znamenju leva so na primer Francois Pinault, oblikovalec modnih hiš Gucci in Yves St Laurent in soustanovitelj Googla Sergey Brin.

Komentarjev 3
  • Avatar erof
    erof 00:12 06.december 2016.

    beee

  • wester62 23:08 05.december 2016.

    še tu so me izpustili. zdaj vem zakaj sem na dnu po financah

  • Žurnalček 20:43 05.december 2016.

    No zdaj končno vem zakaj nisem miljonar ! Jebemti , če bi to prej vedel , se sploh ne bi matral !