Magazin > Odnosi in prosti čas
366 ogledov

To astrološko znamenje bo ljubezen vašega življenja

zmenek Profimedias
To znamenje vam bo v zameno za vašo ljubezen dalo srce, dušo, telo in še več!

Zvestoba
Bik je znamenje, ki je med astološkimi najbolj zvesto. So zelo odločni in vam bodo ob strani stali ne glede na vse, v dobrem in slabem. Težko jih je osvojiti, a ko se vam predajo, so z vami z vsem srcem in dušo. Zato je malo verjetnosti, da bi se zanimali za koga drugega, ko si izbere svojo ljubezen. Biki so zadnji na svetu, ki bi pomislili na varanje, zato je strah tu odveč.

Ljubezen je reigija
Bikom je ljubezen vse in še več, je nekaj svetega, kar je treba spoštovati. Ljubezen jemljejo resno in verjamejo v to, da je ljubezen nekaj najlepšega in najbolj pomembnega v življenju. Večina bikov ima v življenju eno ali dve veliki ljubezni. Torej, ko vas izberejo, je to to in njihova naklonjenost ne bo pošla.

Osebna rast je prioriteta
Bik je zelo priden delavec in jim veliko pomeni osebna rast. Veliko dajo na napredek v življenju. Ko ste v zvezi z bikom, si želijo, da bi tudi vi napredovali in dosegli svoje zadane cilje, pri čemer vam z veseljem tudi pomagajo.

Izbirajo le najboljše
Če vas je bik izbral za svojega partnerja, je to velik kompliment, saj izbirajo le najboljše med najboljšimi. Imajo visoke standarde in so pri svojih kriterijih nepopustljivi. Avanture za eno noč pri bikih nikakor niso opcija.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.