Magazin > Odnosi in prosti čas
90 ogledov

To astrološko znamenje predstavlja sanje za delodajalca

ženska razgovor služba Shutterstock Fotografija je simbolična.
Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, so pametni, natančni, pridni delavci …

Device so tiste, ki nenehno iščejo popolnost in menijo, da se da vsako stvar narediti bolje. So zelo močni in hkrati odlični v komunikaciji. Svoja čustva obdržijo zase in jih z drugimi ljudmi delijo šele, ko jim popolnoma zaupajo in vedo, da ne tratijo svojega časa z nekom, ki tega ni vreden.

Nenehno iščejo popolnost, zato so tudi pri iskanju partnerja zelo zahtevne. Ne iščejo ljubezni iz pravljic, iščejo partnerja, ki sam zase prevzema odgovornost in je zmožen pokazati pravo ljubezen brez sramu. Velikokrat jih imajo ljudje za zelo hladne, a temu ni tako, device so tisto znamenje, ki svoja čustva zelo dobro skrivajo.

Ker imajo zelo visoka merila, nenehno delajo na sebi in se skušajo izboljšati v vsem, kar znajo in se naučiti vse, česar še ne znajo. Veliko prostega časa namenijo učenju, branju in izboljševanju samega sebe v kakršnem koli smislu. Za njih velja misel: "Najbolj privlačen del nasprotnega spola je brez dvoma njihov um." Nikoli jih ne impresionirajo ljudje plehkih in površinskih misli, saj vedno stavijo na intelekt.

Komentarjev 1
  • mph 07:16 14.oktober 2016.

    Delodajalci (praviloma moški seveda) imajo pač radi device. :-)