Magazin > Odnosi in prosti čas
3614 ogledov

To je lepotna blogerka povedala v svojem zadnjem videu

samantha last youtube
Zbudila se je z glavobolom in dobila šokantno diagnozo.

Lepotna blogerka Samantha Last iz Anglije se je sredi noči zbudila z močnim glavobolom, le nekaj ur pozneje pa so ji povedali, da ima pred seboj le še nekaj tednov življenja. Pri mami štirih otrok so našli zelo agresiven in redek tumor na možganih.

49-letnica, ki je na Youtubu objavljala lepotne nasvete za starejše ženske, njen vlog spremlja več kot 15 tisoč sledilcev, se z možem sedaj pripravlja na najhujše. V svojem zadnjem videu, ki ga je naslovila “Moje zadnje slovo”, je Samantha povedala, da si želi z družino na potovanje po Angliji in sledilce zaprosila za finančno pomoč. “Ne bo se izboljšalo. S tem se sedaj spopadam. Bolezni ne morem več skriti,” je povedala in dodala: “Žal mi je, da je to tako grozno sporočilo. A z vami sem želela deliti svojo zadnjo pot.”

“Pošljite mi pozitivne misli. Potrebujem jih. Vse, kar lahko še rečem, je: Youtube, bilo je neverjetno. Uživala sem v vsaki sekundi. Odprlo mi je veliko priložnosti. Z veseljem sem vas spoznavala. Rada vas imam,” je na koncu v solzah še dejala Samantha.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.