Magazin > Odnosi in prosti čas
202 ogledov

To je najbolj prevarantsko znamenje!

astrologija Shutterstock
Komunikativni, izvrstnega intelekta in fluentnega jezika ... v skrajnih primerih pa tudi lažnivci in prevaranti!

Dvojčka poleg Tehtnice in Vodnarja spadata v astrološki zračni trojček ter obeležujeta obdobje med 22. majem in 21. junijem. Vladar tega astrološkega znamenja je Merkur, povezujemo pa ga s 3. hišo. Posamezniki, rojeni v Dvojčkih, so tako posledično izjemno zgovorni, del njihove telesne govorice pa predstavljajo tudi hitre in številne geste.

Intelektualci ali prevaranti in lažnivci?

Zodiakalno znamenje Dvojčka je v svojem bistvu tudi izjemno ekstrovertno in ljubi raznolikost življenja, poleg tega izžareva mladost in včasih celo otroško naivnost. Med pozitivne značilnosti tega zračnega znamenja vsekakor lahko prištevamo tudi njihovo prilagodljivost, raznolikost, mladostnost, komunikativnost in izvrsten intelekt. In prav zaradi kombinacije prodorne inteligence in komunikativnosti med njimi lahko v skrajnih primerih najdemo tudi prevarante in lažnivce. Dvojna narava znamenja se lahko kaže tudi v njihovi dvoličnosti in nekonsistentnosti, inherentno pa jim je tudi 'surfanje' po površini. Prav zaradi zanimanja za tisočera področja, Dvojčkov namreč ne štejemo med tista resnično globoka znamenja. Negativne lastnosti se poleg omenjenih lahko kažejo tudi v živčnosti in konstantni napetosti.

Ker pa je astrologija kompleksna veda, to seveda ne velja zgolj za ljudi, katerih Sonce se nahaja v znamenju Dvojčkov, ampak je treba pogledati širše; sem tako spadajo tudi tisti, ki imajo visoko prisotnost omenjenega astrološkega znamenja v svojih natalnih kartah in tisti, katerih Luna ali ascendent se nahajata v dotičnem zodiakalnem znamenju. 

Komentarjev 4
  • Five 15:23 06.februar 2016.

    Tržna niša ki jo izkoriščajo tisti, ki imajo veliko moč prepričevanja.Takšni bi se dobro znašli tudi v politiki, kot odvetniki in prodajalciledu eskimom.Predvsem so prepričani, da imajo veliko moč nad ljudmi.Imajo močno vizijo, zato tudi uspejo. ...prikaži več Nasedejo jim v sebi nesrečni in nesigurni ljudje. Zato so ti neke vrstemediji prepričani, da so v pomoč nesrečnim in bolnim, kar pa seveda stane. Imajo radi denar. Škoda, ker v tej tržni niši ni moč uveljavljati reklamacije na škart robo.

  • tomaz 13:27 06.februar 2016.

    Ne moti me, če j folk tko butast, da naseda, naj bo....moti me pa, da nesrečo in travme svojih klientov izkoriščajo za lastno bogatenje...

  • AnzeSmolej 09:08 06.februar 2016.

    Sam sem dolgo tako razmišljal, potem sem se pa predal. Zato ker na nihče ne sili da to beremo, verjamemo,sodelujemo, itd. Sam sedaj sproščeno preberem horoskop in se malce nasmejim, včasih pa zamislim. Jemljem povsem tako kot napisi na plastenki CocaCole.