Magazin > Odnosi in prosti čas
87 ogledov

To je najbolj skrivnostno znamenje

seks, manekeka Profimedias
Ob njih nihče ne ostane ravnodušen.

Depresiven, a hkrati najbolj skrivnosten astrološki znak. Govora je o ljudeh, ki so rojeni v znamenju škorpijona. Ležijo jim poklici, ki zahtevajo dinamiko, zato bi uživali v delu tržnika, promotorja ali poklicnega voznika. So ljubosumne in maščevalne narave. Nagnjeni so k samouničevanju in uničevanju drugih. Najbolj strastni so v družbi bikov.

V njihovi družbi imate občutek, da veste, na čem ste. Občutek vas vara. Ko so najbolj prijazni in ljubki, svoja čustva skrivajo. Ta pa zelo hitro privrejo na dan med prepiri. Napadi besi zanje niso prav nič neobičajnega. Ne čudite se, če bodo po stanovanju leteli krožniki … So dobre vodje oziroma ukazovalci, celo boljši od levov in ovnov, saj človeško psiho zelo dobro poznajo. Sebe ne želijo postaviti v ospredje. Njihova motivacija je delati za dobro vseh. Za druge bi se celo žrtvovali.

Ljubezen
Vedo, kaj hočejo, in to ponavadi tudi dobijo. Še zlasti ženske bodo pri ljubimcu pustile močan pečat, saj so zelo dominantne. Partnerja obnorijo tako močno, da ne more več živeti brez njih. Če jo boste razočarali, se pripravite na maščevanje. Da trpi, nikoli ne bo pokazala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.