Magazin > Odnosi in prosti čas
59 ogledov

To je značilno za pare, ki veliko seksajo

Spolnost Profimedias
Ali v vaši spalnici namesto krikov strasti odmevajo le zvoki televizorja? Lotite se težave in prevzemite navade, ki so značilne za pare s pestrim spolnim življenjem.

1. Spogledovanje!
Čeprav sta skupaj že mnogo let, se je treba za partnerja ves čas truditi, mu dajati komplimente, se z njim spogledovati, ga presenečati, kajti rutina je eden najpogostejših razlogov za razpad zvez.

2. Držijo se urnika.
Po dolgem dnevu na delovnem mestu so mnogi zvečer za posteljno telovadbo preutrujeni, poleg tega nas tudi doma čakajo opravila. Sestavite urnik, na katerega natančno napišite, kdaj morate kaj postoriti in ob katerih dnevih se boste posvetili partnerju.

3. Tudi v spalnici komunicirajo.
"Ne greš v naslednji krog.“ No, takšnih izjav se po seksu le izogniti. Partnerju raje povejte, kaj vam je bilo med seksom všeč in česa bi si naslednjič še želeli.

4. Partnerja se podpirata.
Če je glava polna skrbi, želje po seksu enostavno ni. Partnerju ponudite pogovor in pomoč, če ga tarejo težave. Ne sodite, ampak mu le ponudite ramo, na kateri se lahko razjoče.

Komentarjev 1
  • nergač 20:51 16.november 2016.

    Ko bereš te pritlehne umotvore prekarcev kot je C.R. te pa res lahko mine vsa želja po seksu:" posteljna telovadba ", napisati urnik....hvala ti no, CR, za te tvoje domislice. Hm hm...