Magazin > Odnosi in prosti čas
73 ogledov

To morajo moški vedeti o seksu do 30. leta!

seks Profimedias
Do svojega 30. leta ste moški verjetno že ugotovili, kako ljubljenje spremeniti v umetnost.

Medtem, ko so bila vaša 20-ta leta verjetno prežeta z intimnimi srečanji za eno noč, je naslednja dekada čas, ko se je priporočljivo osredotočiti in ustvariti intimno razmerje, ki ga boste lahko vsak dan sproti nadgrajevali v nekaj več. Kaj morate torej vedeti o seksu do svojega 30. leta?

1. Kako postaviti užitek svoje partnerice pred svojega

Dobre možnosti so, da vsak moški ve, kako se lahko sam pripelje do orgazma, že vse, odkar je odkril masturbacijo kot najstnik. Ponavadi ženske potrebujejo veliko dlje časa, da dosežejo veliki orgazmični finale. Da se pokažete kot skrben, ljubeč in strasten ljubimec, je izjemno pomembno, da v postelji ne zaključite prehitro in s tem ne uničite njene izkušnje. "Veliko večja nagrada je, ko postavite njen užitek pred svojega. Kaže na to, da niste samo pozoren ljubimec, temveč si to mnoge ženske interpretirajo kot celostno senzitivnost in izjavo o vašem spoštovanju do nje,“ pravi strokovnjakinja za odnose in seksualna terapevtka Dr. Kat Van Kirk.

2. Kako učinkovito zadovoljiti žensko

"Veliko mlajših moških se boji oralnega seksa in se ne nauči, kako popolnoma uživati v njem,“ pravi Dr. Kirkova in dodaja: "Ko se približaš tridesetim, bi moral imeti dovolj prakse, da bi se naučil, kako se sprostiti v tem in opazovati njen odziv, tako da bosta ti – in ona – iz tega potegnila nekaj več.“ Pri tem poudarja še: “Poleg tega namenite pozornost tudi področju, ki obkroža klitoris. Veliko žensk ugotovi, da je direktna stimulacija klitorisa za njih preveč.“

3. Kako ostati zvest eni ženski in z njo uživati v čudovitem seksu 

Če vas skrbi, kako ohranjati strast živo, je to pravzaprav dober znak, saj pomeni, da vlagate trud v ustvarjanje vznemirljivega seksualnega življenja. "Raziskave kažejo, da spontanost pomaga ohranjati ljudi dalj časa skupaj,“ meni Dr. Kirkova. Pri tem poudarja še: "Naučiti se, kako biti s svojim partnerjem ranljiv in mu zaupati, kako se počutite in kaj vas vznemirja, lahko obema pomaga, da se počutita bolj investirano in zadovoljno v vajinem odnosu.“

4. Kako razumeti, kdaj ni v pravem razpoloženju in kako jo vanj pripeljati

Čeprav boste takrat, ko vas zavrne, po vsej verjetnosti slabe volje in zlovoljni, seksualna zrelost pomeni, da cenite vzajemno povezanost. Poskusite bolje razumeti in identificirati, zakaj ni v razpoloženju in kaj bi jo lahko pripeljalo v stanje vznemirjenosti.





 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.