Magazin > Odnosi in prosti čas
300 ogledov

To morate vedeti, če si želite ženske z velikimi

Elizabeth Anne Profimedias
Nekateri pravijo, da velike dojke nikoli ne bodo iz mode, spet drugi raje pogledajo za okroglo ritko, dolgimi nogami, ljubkim obrazom ali iskrenim nasmehom. Če ste med prvimi, se pripravite, da se v odnosu z obdarjenko ne cedita le med in mleko.

Navadite se pogledov mimoidočih. Če ste ljubosumne narave, se boste pač morali utrditi, saj bo bujni dekolte vaše izbranke pač vedno privlačil moške poglede … in tudi ženske.

Ne pričakujte, da bo tekla za vami. Se vam mudi? Pozabite, da bo z vami tekala po opravkih, saj je tek z velikimi "baloni" nemogoč, če na sebi nimaš športnega modrčka.

So kot uteži. Če jih radi mečkate, vam na fitnesu ne bo treba dvigovati uteži, saj boste mišice potrenirali že doma.

Ne zgražajte se nad športnimi nedrčki. Športni topi in modrčki za pomanjšanje oprsja pač niso najbolj erotično spodnje perilo na svetu.

Želeli ga boste poriniti mednje. To je jasno vsaki, a prosim, ne rinite svojega premoženja med njeno oprsje vsak dan, ker vas bo kmalu imela dovolj!

Samo zato, ker so velike, še ne pomeni, da vzburjajo tudi njo. Tudi, če so velike, to ne pomeni, da so edina erogena cona na telesu vaše izbranke. Ne zanemarite ostalih!

Nimajo vse ogromnih bradavic. Predsodek, ki se pogosto drži žensk z velikimi.

Perilo po stanovanju. Navadite se, da bodo modrčki povsod, saj obdarjena dekleta komaj čakajo, da doma odvržejo nedrček in svobodno zadihajo.

V javnosti vam ne sme biti nerodno. Ker so velike, pogosto rado kaj pokuka na plano in jih je tisti trenutek treba popraviti. Tudi v javnosti, če ne želite, da razkrije še več.

Balkonček za hrano. Drobtine in ostanki hrane se pač ustavijo na balkončku namesto na tleh, zato je ne imejte za pujso, če bo večkrat umazana.

Komentarjev 6
 • Avatar mike1968
  mike1968 11:58 10.maj 2016.

  Ko se ženska uleže je čisto vseeno :)

 • nergač 21:48 09.maj 2016.

  A. F. / Ljubljana 9. 5. 2016, 07:15Bravo A.F: to je gorovo tvoj klimaks. Prava specialistka si.

 • alibaba 16:29 09.maj 2016.

  Test kako prepoznati umetnehttps://youtu.be/wWYuCWM1Nmo