Magazin > Odnosi in prosti čas
85 ogledov

To romantično znamenje verjame v pravljice

zasanjana ženska Profimedias
Večni romantik, ki vam bo dal vse, samo če mu boste pokazali ranljivost, s katero po njegovem mnenju dokažete pravo ljubezen.

Vsi tisti, ki so rojeni v znamenju raka, verjamejo v ljubezen do konca svojih dni, verjamejo v pravljice in tudi vam se bo občasno zdelo, da živite v eni od magičnih pripovedk. Rak meni, da je ljubezen najmočnejša stvar v vesolju in da se vse da rešiti, če dva resnično ljubita.

Je zelo zvesto znamenje, ki mu prevara ne pade na pamet, dokler se počuti varnega v objemu svojega izbranca. Varanje bi lahko prišlo na misel le, če bi rak dobil občutek, da ni več ljubljen in bi varnost iskal drugje. Raki so pri ljubezni zelo previdni in osebi dolgo časa ne zaupajo in preden se izbrancu popolnoma predajo, raje testirajo vode, v katere so zaplavali. Ko pa se odloči, da je nekdo vreden njihove ljubezni, bo zanj naredil čisto vse. Najbolj je srečen, ko je njegov življenjski partner srečen. Največji dosežek za rake pa so otroci, saj je zelo navezan na družino in mu potomci pomenijo ogromno.

Rake velikokrat kritizirajo zaradi hitro spreminjajoče volje in razpoloženja, ki nenehno niha. Morate vedeti, da so raki zelo občutljivi in da čutijo veliko več kot ostala znamenja. Vsa čustva so pri njih potencirana, zato včasih ne vedo, kako se odzvati in vas malce „uščipnejo“ s svojimi klešči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.