Magazin > Odnosi in prosti čas
146641 ogledov

To se je zgodilo z Britanko, ki je imela eno leto vsak dan spolne odnose

Brittany instagram
Njen podvig jo je popolnoma spremenil.

Brittany Gibbons je pred nekaj leti sprejela odločitev, da bo poskusila imeti spolne odnose vsak dan v letu. Ta podvig ji je uspel in kot pravi, čuti pozitivne posledice še danes.

"Kmalu po tretjem porodu sem se po umivanju pogledala v ogledalo in si rekla: 'Kaj moja mama počne v kopalnici?' V tistem trenutku nisem več želela biti gola, med seksom sem ugašala luči, z odejo sem si prekrivala trebuh in prsi in čakala, da je soprog odšel iz sobe, da sem se lahko oblekla," je pričela s svojo zgodbo in nadaljevala: "Leta so bežala mimo, to, da nočem pokazati svojega golega telesa, me je pričelo skrbeti. Vprašala sem se, ali se moj mož sploh spominja, kakšna sem videti gola."

365 dni seksa

Kot je dejala Brittany, se je v tistem hipu domislila, da bi izvedla težak preizkus, da bi vsak večer imela spolni odnos s svojim možem. "Ta ideja se mi je porodila, ko sem govorila s prijateljico, ki je to že počela," je pojasnila in razložila, da jo je sprva ta ideja sicer odbijala, kasneje pa ji je postala vse bolj všeč. Sklenila je, da bo svoje telo še nekoliko pokrila, luči pa pustila prižgane.

"Minevali so meseci in v tem sem pričela uživati. Seksala sva tudi takrat, ko sem imela menstruacijo. Seks je postal več od tega, prebudili so se novi občutki. Postajala sva vse bolj romantična, več sva se dotikala in vsako jutro sva se pred odhodom v službo strastno ljubila. Najina zveza je postajala vse bolj trdna, vse boljša," je pripovedovala. Spet je pričela uživati v seksu, uživala je v svojem telesu in končno je prenehal skrivati svoje telo.

Sprejela je samo sebe

"Dojela sem da sem videti tako, kot sem pač videti. Po dolgem času mi je bilo bolj pomembno, kakšen bo seks in ne, kako raven je trebuh. Po letu dni sem prenehala nositi oblačila takrat, ko to ni bilo potrebno in bila sem sproščena, ko sem bila v kopalnici gola. Moj odnos do telesa in do moža se je bistveno spremenil. Danes, po treh letih imava še vedno spolne odnose vsako noč," je priznala.

Dejala je še, da sta oba z možem prišla do spoznanja, da prej nista bila srečna. "Naučila sem se postati boljša soproga, boljša mati. Bolj samozavestna sem in dobro se počutim v svoji koži," je še pojasnila, zaključila pa z besedami: "Ni se šlo za to, da me nekdo ne bi želel, temveč za to, da sama sebe nisem imela rada. Potrebovala sem le leto dni seksa da sem to dojela."

Komentarjev 1
  • Dusan12 16:30 28.maj 2022.

    To bi najebala, če bi jo dobil v roke, na tiča, penezer, Dr. Franjo Trčk