Magazin > Odnosi in prosti čas
737 ogledov

To so skrivnosti dobrega oralnega seksa

oralni seks, banana, ženska, usta Profimedias
Dekleta, preberite, če vse to že znate oziroma delate.

Ameriški Cosmopolitan je na spletnem omrežju Reddit zbral najboljše odgovore na vprašanje, kaj je moškim med oralnim seksom všeč. Spodaj preberite, kaj so zapisali uporabniki družbenega omrežja.

Globoko grlo: "Ne izvajaj tehnike globoko grlo cel čas. Uporabite še katero drugo tehniko, naj ne bo to edina, ki jo pokažete."

Moda: "Naša jajčka so ključ do odličnega oralnega seksa. Samo ne sesajte jih premočno! Z njimi bodite nežne."

Navdušenje: "Če je dekle navdušeno, da me lahko obdela, je to dovolj. Neverjetno, koliko deklet tega ne ve. Če bo, med tem ko me bo obdelovala, delovala zdolgočaseno, mi je vseeno, kaj počne."

Moda (še enkrat): "Včasih je lepo, če katera nežno zmasira tudi moja jajčka. S palcem lahko vrtite okoli jajčk, lahko pa s celo dlanjo primete modo in ga malce dvignete."

Roke: "Ja, že res, da so glavno 'orodje' oralnega seksa tvoja usta. A prosim te, uporabi tudi roke."

Samozavest: "Globoko grlo je odlično, a vseeno je zaželeno, če je dekle, med oralnim seksom samozavestno, če deluje, kot da ve, kaj dela. Verjemite, to je zelo pomembno."

Tesnost in vakuum: "Poskrbite, da občutimo vakuum, ki ga ustvarite z usti. In pa ustnice … Stisnite jih skupaj, da bo 'oprijem' boljši. Vrhunsko!"

Jezik: "Ko me dekle poliže samo z jezikom in ne pozabi na glavico in se celo spomni na jajčka, sem najbolj srečen moški v tistem trenutku."

 
Komentarjev 2
  • Janez_53 16:47 30.april 2017.

    Nagnusno! Nekateri pač vseeno damo nekaj na čistočo!

  • ode 12:41 30.april 2017.

    Bosanec piše ženi iz Nemčije nekaj tednov pred kolektivnim dopustom: "Ne peri se ženo, dolazim"! V tem je skrivnost dobrega oralnega seksa.