Magazin > Odnosi in prosti čas
47 ogledov

To vam uničuje vezo in seks

seks Profimedias
Poglejte, katere slabe navade lahko uničujejo vezo z vašim partnerjem.

Mediji, priročniki, splet, vsenaokrog je najti številne nasvete, kako izboljšati seksualni odnos s partnerjem; kljub temu naj bi številni pari imeli največ težav ravno na tem področju, razlogi pa so le v slabih navadah. Katere so?

Utrujenost

Eden ali oba partnerja sta ves čas utrujena. Seks ste postavili nizko na svojo listo prioritet. Ne odlagajte ga do konca dneva, ko ste že povsem izčrpani in pripravljeni le še zaspanje.

Ko pridete domov, skuhate, postorite vse potrebno v gospodinjstvu, pogledate svojo priljubljeno serijo na televiziji, nimate več energije. Aktivirajte se prej! Naj vam seks predstavlja način sprostitve!

Niste depilirani, niste pripravili peneče vino …

Ko z nekom delite posteljo in življenje je povsem normalno, da ne boste v vsakem trenutku izgledali brezhibno. Ne ustvarjajte drame okrog nepomembnih stvari, moški, ki z vami deli posteljo, si vas želi takšne, kot ste. Bodite spontani!

Lepo je od časa do časa pripraviti vse potrebno za romantični večer, vendar spontani seks je lahko veliko bolj strasten, kot če se nanj pripravljate polovico dneva.

Vi ste večerni, on jutranji tip

Vsak odnos, normalno, vključuje tudi kompromise in to tudi med rjuhami. Ne bodite trmasti, skušajte se najti na pol poti. Presenetite ga kdaj in ga prebudite sredi noči z erotičnim prebujanjem. Gotovo se vam ne bo mogel upreti!

Niste povsem vzburjeni

Seks je včasih, med sto in sto dnevnimi opravili kot trening; ko pride trenutek zanj, vam ni do tega. Hitri tempo življenja in stres vplivajo na naše razpoloženje. Vendar seks lahko obrnete v svojo korist; jemljite ga kot antistres terapijo, videli boste, da deluje!

Ne počutite se privlačni

To je zgolj prehodno stanje. Skušajte spremeniti prehrano, način življenja. Če gre zgolj za nekoliko manj čvrsta bedra in nekoliko povešen trebušček, ni to nič takšnega, kar ne bi moglo seksi perilo prikriti!

Komentarjev 1
  • h3o 22:13 02.november 2015.

    kaj pa varanje?