Magazin > Odnosi in prosti čas
99 ogledov

To vse so se zlagale med seksom

seks strast par Shutterstock
Ko boste slišali, kaj vse so se med seksom zlagala ta dekleta, bodo klasične laži, kot je hlinjenje orgazma in trditve, da je najboljši ljubimec, slišati nedolžne.

To so najbolj krute laži, ki so se jih ženske spomnile za svoje ljubimce in jih objavile na aplikaciji Whisper, kjer uporabniki delijo svoje skrivnosti. 

"Ko med seksom rečem naj pritiska močneje, tega običajno ne mislim, ampak ga želim le dodatno vzburiti."

"Vedno, ko med seksom zaspim, se fantu zlažem, da sem le zadeta. V resnici je tako slab ljubimec, da se med seksom na smrt dolgočasim."

"Med seksom vedno hlinim vzdihljaje, saj ga ne želim prizadeti. V resnici še zdaleč ni tako dober, da bi vzdihovala od užitka. Prej od groze."

"Fant me je med seksom vprašal, če si želim otroka, presenečena nad vprašanjem, sem mu pritrdila, čeprav si otroka sploh ne želim. To bi se lahko končalo zelo slabo."

"Med seksom s fantom sem začela jokati in mu rekla, da jočem, ker ga tako zelo ljubim. V resnici sem se jokala, ker tako zelo pogrešam seks z bivšim."

"Med seksom sem se malo polulala, fantu pa sem se zlagala, da sem med orgazmom špricnila."

"Fantu sem rekla, da med seksom nisem mokra zaradi stranskih učinkov zdravil, ki jih jemljem, kar je laž."

"Ko sva s fantom prvič seksala, sem ravno dobila menstruacijo. Tako mi je bilo nerodno, da sem se mu zlagala, da krvavim, ker sem še devica."

"Prejšnjo noč sem fantu rekla, da me vse boli in da naj prekine odnos. V resnici sem morala le nujno prdniti."

"Med seksom mi je rekel, da me ljubi. Čeprav tega ne mislim, sem mu rekla, da ga tudi jaz ljubim. Ujel me je nepripravljeno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.