Magazin > Odnosi in prosti čas
88 ogledov

To znamenje skriva svoj pravi obraz

blondinka, modre oči Profimedias
Pravijo, da so ljudje, rojeni v tem znamenju, hladni kot led. To ne drži!

Zloglasne device. So marljive, odgovorne, fantastični delavci in skromni. Drži pa se jih tudi sloves najbolj tečnega znamenja – zakaj je temu tako, lahko preberete TUKAJ – pravijo pa tudi, da so hladne kot led in zelo kritične. To ne drži. Device so izjemno nežna bitja.

Kaj morate še vedeti o pripadnikih tega znamenja.

1. Device so zelo občutljive, zato pazite na jezik. Svoja čustva skrivajo, zato mnogokrat ne boste vedeli, da je nekaj narobe, dokler jim ne poči film. Pomemben jim je občutek varnosti. Ko ga bo od vas dobila, vam bo izlila svoje velikodušno srce.
2. Ne ovinkarite. Devica ne bo ugibala, kaj bi ji radi povedali. Ne marajo ljudi, ki ne znajo izraziti svojega mnenja. Bodite iskreni.
3. Red, red in še enkrat red. Besedno zvezo "kreativni nered“ bodo device prevedle v "ubijaj me nežno“.
4. Razvajajte jo, saj se sama ne bo … Device se razdajajo za druge. Sebe bodo vedno postavile na drugo oziroma zadnje mesto.
5. Ne podcenjujte njene intuicije. Lažnivca bo devica zavohala tako hitro kot pes klobaso. Bodite iskreni. Ko enkrat zapravite njeno zaupanje …
6. So vdane in zveste, kar pa ne pomeni, da z njo lahko počnete, kar vam je volja. Če imate srečo, vam bodo dale še eno priložnost, zagotovo pa ne boste dobili tretje.
7. Deloholiki. Na svojo marljivost so zelo ponosni. Služba bo pri njej vedno na prvem mestu.
8. So družabne, obenem pa uživajo v samoti. Pomagajte jim najti ravnotežje.
9. Bodi njen največji fan! Kritična je do drugih, a do sebe najbolj. Radi imajo pohvalo, čeprav tega nikoli ne bodo priznali.
10. Device niso … Device. Na začetku so zadržane, nato pa v njih izbruhne vulkan strasti. Tudi v spalnici se bodo potrudile po svojih najboljših močeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.