Magazin > Odnosi in prosti čas
387 ogledov

Tudi vi lahko doživite večkratni orgazem

orgazem Shutterstock
Pravijo, da so večkratni orgazmi tako pogosti kot videnja samorogov … Sledite tem navodilom in vaše življenje bo polno … "samorogov".

Študija Univerze v Indiani in Inštituta Kinsey, ki se ukvarja z raziskovanjem človeške spolnosti, pravi, da je 47 odstotkov žensk že doživelo večkratni orgazem. Le kje se skrivajo vse te ženske??? V javnosti velja prepričanje, da ženske že za en orgazem na noč v zahvalo prižgejo svečko. Zanje je večkratni orgazem le urbana legenda … A seksologinja Jessica O'Reilly pravi, da do verižnega orgazma lahko pride prav vsaka.

Kako povečati možnosti za večkratni orgazem?
Ženske po (prvem) orgazmu potrebujejo odmor, kar pomeni, da partner ne sme stimulirati klitorisa, lahko pa se poigra z njenimi sramnimi ustnicami, dojkami (oziroma drugimi erogenimi conami) ali pa njeno mednožje samo prekrije z roko in malo počaka. Ko si ljubimka opomore, pa naj se moški spet s polno paro lotit njenega gumbka poželenja. Ključ do večkratnega orgazma torej leži v "preklapljanju". Če je vaš partner dražil klitoris, naj po orgazmu poišče točko G in obratno. To bo ženski poklonilo čas, ki ga njeno telo potrebuje, da si oddahne od prvega orgazma.

Pomembno je tudi, da ženska med čakanjem na drugi orgazem ne zadržuje sape. Pomagalo vam bo tudi, če boste začele redno izvajati Keglove vaje.

Komentarjev 1
  • Harrison 07:47 24.julij 2016.

    Čas med enim in drugim orgazmom je odvisen od žensk, kako hitro se lahko zamenjata na postelji !